25 jaar SRO vieren wij met onze opdrachtgevers, verenigingen, klanten, bezoekers en relaties. Op zaterdag 17 september is het tijd om dit jubileumjaar te vieren met alle collega’s en hun partner! Vanwege dit bijzondere jaar verwelkomen we ook oud-collega’s van de afgelopen 25 jaar. Hiermee wordt het Vieridee van medewerkers van SRO, om van het personeelsfeest een reünie te maken, uitgevoerd.

Het wordt een leuke avond met een aantal spectaculaire acts. Vanaf 19.00 uur wordt iedereen welkom geheten met een heerlijk welkomstdrankje. Na een openingsact start het street food diner. De hele avond zijn er diverse activiteiten die je kunt doen. Er zijn hapjes en drankjes, er kan uitgebreid gedanst worden òf je kunt rustig bijkletsen met (oud)collega’s. Rond 00.30 uur sluiten we af met een spectaculaire show!

Heb jij de afgelopen 25 jaar bij SRO gewerkt? Dan zijn jij en je partner van harte welkom vanaf 19.00 uur in het Gooiland hotel, Emmastraat 2 in Hilversum. Laat ons weten of je komt via onderstaand formulier!

We zien je graag op 17 september!

Met vriendelijke groeten,
Directie SRO

Marjon en Michel

Inschrijfformulier reünie SRO 25 jaar

"*" geeft vereiste velden aan

Ja ik kom naar de reünie SRO 25 jaar in Hotel Gooiland in Hilversum!
Ik kom*

Deel dit artikel

Kopieer link