18/11 Laatste nieuws coronamaatregelen

18nov

Update woensdag 18 november

Er is gisteravond bekend gemaakt dat we terug gaan naar de gedeeltelijke lockdown. Dit betekent dat met ingang van morgen de aangescherpte maatregelen van de afgelopen twee weken komen te vervallen en wij de activiteiten voor alle doelgroepen weer gaan aanbieden!

Voor al onze activiteiten beschikken wij over verschillende protocollen zodat we met z’n allen op een verantwoorde manier kunnen blijven bewegen. Lees hier het protocol Verantwoord sporten buurtsportcoach activiteiten. Alle buurtsportcoaches, uitvoerders en docenten zijn verantwoordelijk voor het naleven van deze protocollen. Zij bepalen voor hun eigen activiteiten wat het beste is. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat voor sommige activiteiten minder deelnemers toe gelaten kunnen worden. Voor weer andere activiteiten kan het betekenen dat de locatie verandert, groepen vol zitten of kosten wijzigen.

Om deze reden adviseren we, alvorens je aanmeldt voor een activiteit, even contact met ons op te nemen. Dit kan door:
– het contactformulier op onze website in te vullen
– een mail te sturen naar buurtsportcoach@sro.nl
– te bellen naar 033 – 422 5100

Voor de activiteiten waarbij dit van toepassingen is staat een button met “klik hier, belangrijke informatie”. Dit geldt met name voor onze activiteiten voor jongeren, volwassenen en senioren.

 

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?