Aanbod sport- en beweegaanbieders

Meld hier jouw activiteiten aan!

Vanaf 11 mei zijn er wederom verschillende maatregelen versoepeld op het gebied van sport en bewegen. Eerst mochten enkel kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding samen buiten sporten, en jongeren van 13 tot en met 18 jaar onder begeleiding samen buiten sporten, maar dan wel met 1,5 meter afstand ertussen. Nu mogen ook volwassenen weer samen buiten sporten met 1,5 meter afstand van elkaar.

Veel sportverenigingen zijn weer (deels) open, sportaanbieders organiseren weer activiteiten en ook wij, de buurtsportcoaches, hervatten onze activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen waar mogelijk. Verscheidene verenigingen en andere sportaanbieders geven gehoor aan de oproep van premier Rutte om het sporten toegankelijk te maken voor iedereen, en dus ook niet-leden toe te laten bij hun activiteiten.

In samenwerking met de gemeente Amersfoort en de ASF verzamelen wij de komende tijd het complete Amersfoortse sportaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Dit plaatsen we bij ons aanbod . Voor een zo compleet mogelijk overzicht vragen wij verenigingen en sportaanbieders om alle activiteiten die zij openstellen voor niet-leden aan te melden via  onderstaand formulier. Het is belangrijk dat alle vragen ingevuld worden voor een juiste weergave op de website. Ook vragen wij een logo mee te sturen, deze zal geplaatst worden bij de desbetreffende  activiteit. Dit aanbod zal breed worden gepromoot onder de inwoners van Amersfoort.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze verenigingsadviseurs via sportvereniging@sro.nl

Aanmeldformulier sport- en beweegaanbieders

    Stelt u meer dan 3 activiteiten open voor niet-leden? Fantastisch! Stuur een mail naar sportvereniging@sro.nl en wij nemen contact met u op.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Wanneer is de laatste keer dat u deze activiteit aanbiedt?
  • Dit logo wordt gebruikt ter promotie van uw activiteit(en).

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?