Aanbod sport- en beweegaanbieders

Meld hier jouw activiteiten aan!

Op 1 juli is een volgende stap vooruit gezet in de corona-aanpak. De Rijksoverheid heeft aangegeven dat we van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gaan, met algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.

Veel sportverenigingen zijn weer (deels) open, sportaanbieders organiseren weer activiteiten en ook wij, de buurtsportcoaches, hervatten onze activiteiten. Verscheidene verenigingen en andere sportaanbieders geven gehoor aan de oproep van premier Rutte om het sporten toegankelijk te maken voor iedereen, en dus ook niet-leden toe te laten bij hun activiteiten.

In samenwerking met de gemeente Amersfoort en de ASF verzamelen wij de komende tijd het complete Amersfoortse sportaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Dit plaatsen we bij ons aanbod . Voor een zo compleet mogelijk overzicht vragen wij verenigingen en sportaanbieders om alle activiteiten die zij openstellen voor niet-leden aan te melden via  onderstaand formulier. Het is belangrijk dat alle vragen ingevuld worden voor een juiste weergave op de website. Ook vragen wij een logo mee te sturen, deze zal geplaatst worden bij de desbetreffende  activiteit.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze verenigingsadviseurs via sportvereniging@sro.nl

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?