E-bike fietstocht

21aug

Doe mee met de fietstocht tijdens het Keistad Fietsfestival!

Keistad Fietsfestival bestaat dit jaar 5 jaar. Op zondag 21 augustus barst het jaarlijkse fietsfeestje in Amersfoort los.

Op het gezellige festivalterrein is er voor iedere bezoeker iets leuks te beleven: toertochten met een klassiek tintje en avontuurlijke routes voor gravelgrinders; een uitdagende pumptrack voor de bmx, step of skateboard; tal van activiteiten voor kids zoals een coole dikke bandenrace, oudhollandse spelletjes, slowbiken en loopfietsenparcours. En wie weet vind jij op de duurzame fietsmarkt net dat fietsonderdeel dat je nodig hebt, of hippe fietsproducten van onze local heroes.

Wij organiseren, namens Doortrappen, op dit mooie festival een fietsvaardigheidsparcours waar je gratis en geheel vrijblijvend aan kan deelnemen. Fiets met je eigen fiets over het parcours en laat je adviseren door de ervaren fietsdocenten.
Heb je een e-bike en wil je liever een fietstocht maken? Dat kan ook! Meld je aan voor de e-bike fietstocht en fiets 2 – 2,5 uur met ervaren fietsbegeleiders (start fietstocht: 10:00 uur). Ook deze tocht is gratis.

Het Keistad Fietsfestival is van 10.00 – 16:00 uur.
Fietsvaardigheidsparcours: vanaf 11:00 uur.
Start E-bike fietstocht: 10:00 uur.
Locatie: Rubensbaan, Amersfoort (terrein van de Amersfoortse IJsvereniging).

Aanmelden: mail naar seniorensport@sro.nl of vul onderstaand formulier in.
Vragen: seniorensport@sro.nl

Voor meer informatie over het Keistad Fietsfestival, kijk op: de website van Keistad Fietsfestival

Aanmelden e-bike fietstocht

    “Het deelnemen aan de lessen is voor eigen rekening en risico van de deelnemer. SRO en de docenten zijn niet aansprakelijk voor vermogensschade en/of immateriële schade c.q. ander nadeel van de deelnemer. Door het akkoord gaan verklaart u expliciet deze uitsluiting/beperking van aansprakelijkheid te aanvaarden.”

Details

21-08-2022
10:00 - 16:00

Gratis toegang

Rubensbaan, Amersfoort (terrein van de Amersfoortse IJsvereniging)

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?