Fietsinformatiedag

23jun

Veiliger fietsen tot je 100ste!

Niet afstappen maar doortrappen
Vitaal ouder worden: dat wil iedereen. Fietsen kan hierbij helpen. Maar hoe doe je dat veilig in het drukke verkeer? Wat zijn de belangrijkste verkeersregels? Welke oefeningen helpen om fit op de fiets te zitten? Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod in het Programma Doortrappen. Ook Amersfoort sluit zich aan als Doortrappengemeente.

In samenwerking met de landelijke organisatie Doortrappen.nl organiseren we een Fietsinformatiedag met als motto: vitaal ouder worden: niet afstappen maar doortrappen.

Programma:
We starten 10.00 uur met een veilige en gezellige informatieochtend. En sluiten af met een mooie fietstocht.

• Koffie drinken met Fietsquiz
• Fietsvaardigheidsparcours
• FietsCheck
• Lunch
• Fietstocht in kleine groepjes

Kosten voor deze dag: €5,- (dit is voor de activiteiten, koffie en lunch)
Wil je meer informatie of direct aanmelden voor de fietsinformatiedag? Stuur een e-mail naar: Heleen Zuiderduin (Coördinator Seniorensport) HZuiderduin-deVries@SRO.nl.  Bekijk hier de flyer met informatie.

Details

23-06-2021
10:00

5,00

Wielervereniging Eemland
Sportpark Zielhorst 2 3822 ZT Amersfoort

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Stilzitten in de vakantie? Niet in @Gem_Amersfoort Terwijl de kids @ABCAmersfoort een lesje BMX krijgen, gaan de senioren lekker Nordic Walken in het bos.

2

De praktijk in @Gem_Amersfoort. Na aanleiding van het onlangs verschenen websheet https://lnkd.in/eGAxZxb van het Mulier Instituut vertelt collega Jan Hardeman in dit artikel meer over de verschillende rollen van onze werk @NVSRO: https://lnkd.in/deDMRCB

Meer laden...