Fietsinformatiedag

23jun

Veiliger fietsen tot je 100ste!

Niet afstappen maar doortrappen
Vitaal ouder worden: dat wil iedereen. Fietsen kan hierbij helpen. Maar hoe doe je dat veilig in het drukke verkeer? Wat zijn de belangrijkste verkeersregels? Welke oefeningen helpen om fit op de fiets te zitten? Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod in het Programma Doortrappen. Ook Amersfoort sluit zich aan als Doortrappengemeente.

In samenwerking met de landelijke organisatie Doortrappen.nl organiseren we een Fietsinformatiedag met als motto: vitaal ouder worden: niet afstappen maar doortrappen.

Programma:
We starten 10.00 uur met een veilige en gezellige informatieochtend. En sluiten af met een mooie fietstocht.

• Koffie drinken met Fietsquiz
• Fietsvaardigheidsparcours
• FietsCheck
• Lunch
• Fietstocht in kleine groepjes

Kosten voor deze dag: €5,- (dit is voor de activiteiten, koffie en lunch)
Wil je meer informatie of direct aanmelden voor de fietsinformatiedag? Stuur een e-mail naar: Heleen Zuiderduin (Coördinator Seniorensport) HZuiderduin-deVries@SRO.nl.  Bekijk hier de flyer met informatie.

Details

23-06-2021
10:00

5,00

Wielervereniging Eemland
Sportpark Zielhorst 2 3822 ZT Amersfoort

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Vandaag met wethouder @RoaldLinde @Gem_Amersfoort op pad geweest. Wat doen die buurtsportcoaches eigenlijk? Geslaagd inkijkje in onze passie: alles in beweging. Ook nieuwsgierig? https://sro.nl/buurtsportcoach/allesinbeweging/

Vanavond is 1 van de verenigingsadviseurs aan de slag bij @MSV_Salz. Samen met leden wordt er gekeken naar de vereniging in 2025.
@NVSRO @sport033 @Gem_Amersfoort

Meer laden...