Sportzomer

19jul

Activiteiten in de zomervakantie.

Deze zomer mogen we weer aan de slag! Evenals vorig jaar horen we dat veel gezinnen thuisblijven vanwege de nasleep van de coronacrisis. Dit biedt voor ons de mogelijkheid om, evenals vorig jaar, een uitgebreid sportprogramma neer te zetten in nagenoeg alle weken van de zomervakantie. Wat gaan we doen?

Wijksportdagen in de Sportzomer! (6 t/m 12 jaar)
In de zomer van 2021 organiseren we in 8 wijken in totaal tien wijksportdagen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Naast de wijksportdagen worden er nog meer leuke evenementen georganiseerd én gaan sommige wekelijkse activiteiten van ons gedurende de zomervakantie gewoon door. Bekijk het complete overzicht hier.

Jongerenactiviteiten (12 t/m 23 jaar)
Voor de jongeren is er op 28 juli en 4 augustus een speciale Urban sportmiddag met activiteiten als BMX, skate, basketbal en graffiti. Bekijk het complete overzicht hier.

Volwasseneactiviteiten (vanaf 23 jaar)
Ook tijdens de zomervakantie blijven we in beweging. Veel van onze Samen actief lessen gaan gewoon door tijdens vakantieperiode. Bekijk het complete overzicht hier.

Seniorenactiviteiten (65+)
Deze zomer kunnen senioren wekelijks in beweging komen bij in het bosrijke gebied bij het Bosbad. Vanaf het nabijgelegen lunch café Out2Enjoy bieden wij wekelijks een sportieve activiteit aan. Denk hierbij aan Nordic Walking, Jeu des Boules of een Aqua Vitaal les in het Bosbad. Bekijk het complete overzicht hier.

Onbeperkt plezier!
Een leuke sportieve middag voor kinderen met een beperking. Onbeperkt plezier vindt plaats op 26 augustus van 14:00 – 16:00 op sportpark Zielhorst. Wil je meer informatie of overleggen of deze activiteit geschikt is? Neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Sjamana Wijsmuller via aangepastsporten@sro.nl

Details

19-07-2021

Gratis

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Stilzitten in de vakantie? Niet in @Gem_Amersfoort Terwijl de kids @ABCAmersfoort een lesje BMX krijgen, gaan de senioren lekker Nordic Walken in het bos.

2

De praktijk in @Gem_Amersfoort. Na aanleiding van het onlangs verschenen websheet https://lnkd.in/eGAxZxb van het Mulier Instituut vertelt collega Jan Hardeman in dit artikel meer over de verschillende rollen van onze werk @NVSRO: https://lnkd.in/deDMRCB

Meer laden...