Streetwise Cup

18okt

Streetwise Cup is hét gratis straatvoetbaltoernooi voor alle kinderen van 10 t/m 12 jaar uit Amersfoort. Streetwise Cup bestaat uit 4 speelrondes (lokale voorronde, kwartfinale, halve finale en landelijke finale). Naast plezier in het spel vinden wij het belangrijk dat alle deelnemers aan de slag gaan met het thema “equality”. Daarom starten we iedere spelronde met een centrale openingsceremonie. Zo kunnen we niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten samen het verschil maken.

Streetwise Cup
Jongens 10-12 jaar (Geboren tussen 1-1-2009 en 31-12-2011), maandag 18 oktober, 10.00-12.00 uur, locatie: Cruyff Court (Dollardstraat, Soesterkwartier)

Speelwijze en speeltijd
De duur van de wedstrijden tijdens de voorronde in Amersfoort is 7 minuten per wedstrijd. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld. Er wordt zonder de buitenspelregel gespeeld, slidings zijn niet toegestaan en een terugspeelbal mag niet met de handen worden opgepakt door de keeper.

Samenstelling team
Ieder deelnemend team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 spelers; dit is inclusief één keeper en eventuele wisselspelers. De deelnemers dienen tussen de 10 en 12 jaar te zijn of tussen de 13 en 15 jaar.

Het inschrijfformulier dient voorafgaand aan de lokale voorronde ingevuld en ingeleverd te worden bij de organisatie. Alleen de spelers die op het inschrijfformulier staan, mogen deelnemen aan het kampioenschap. Dit kan tussentijds niet meer gewijzigd worden. Een speler mag in het toernooi alleen ingeschreven zijn voor 1 team. Meiden mogen wel meespelen in een jongensteams, dan spelen zij mee in de jongenspoule. Jongens mogen niet meespelen in meidenteams. Veiligheid van de deelnemers staat voorop. Zijn er kinderen die zich niet identificeren als jongen of meisje? Neem dan contact op met de organisatie.

De planning voor het seizoen 2021-2022 is als volgt*:
De voorrondes (inclusief stadsfinale) moeten voor april 2022 gespeeld zijn;
– Kwartfinales worden in april/mei 2022 gespeeld;
– Halve finales worden in juni 2022 gespeeld;
– De finale wordt eind juni/begin juli 2021 gespeeld.

* Let op: vervoer van en naar de finalerondes zijn de verantwoordelijkheid van het team zelf.

Details

18-10-2021
10:00 - 15:00

0,00

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Schoolbesturen @Gem_Amersfoort besluiten dat naschoolse activiteiten binnen niet meer doorgaan... vanaf 14.15 dus. Wij snappen het niet meer. Bewegen is essentieel! @ABCAmersfoort @wijbsc

Vanavond geven we een vervolg aan de ledenavond bij @Eemruiters van eind oktober. Uitkomsten van deze avond worden omgezet naar doelstellingen en acties. Positieve energie. @sport033 @KNHSNederland @Gem_Amersfoort @NVSRO

Meer laden...