Voetbalclinics

3jul

Kom naar het nieuwe kunstgrasveld!

Vind jij het leuk om samen met jouw vrienden en vriendinnen te (leren) voetballen? Doe dan mee en maak kans op diverse voetbalprijzen!

Ter ere van de opening van het nieuwe kunstgrasveld op de Henry Dunantstraat organiseren we 7 hele vette voetbal clinics. De trainers van Cobu Boys leren jou verschillende voetbal skills.

Voor wie: Kinderen van 6 t/m 14 jaar
Wanneer: Zaterdag 3, 10, 17, 24 en 31 juli, 7 en 14 augustus
Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Locatie: Kunstgrasveld Henry Dunantstraat (Dorus Rijkersstraat)
Kosten: Gratis
Aanmelden: door onderstaand formulier in te vullen.

Inschrijven voetbalclinics

    “Het deelnemen aan de lessen is voor eigen rekening en risico van de deelnemer. SRO en de docenten zijn niet aansprakelijk voor vermogensschade en/of immateriële schade c.q. ander nadeel van de deelnemer. Door het akkoord gaan verklaart u expliciet deze uitsluiting/beperking van aansprakelijkheid te aanvaarden.”

Details

03-07-2021

Gratis

Kunstgrasveld Henry Dunantstraat (Dorus Rijkersstraat)

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Stilzitten in de vakantie? Niet in @Gem_Amersfoort Terwijl de kids @ABCAmersfoort een lesje BMX krijgen, gaan de senioren lekker Nordic Walken in het bos.

2

De praktijk in @Gem_Amersfoort. Na aanleiding van het onlangs verschenen websheet https://lnkd.in/eGAxZxb van het Mulier Instituut vertelt collega Jan Hardeman in dit artikel meer over de verschillende rollen van onze werk @NVSRO: https://lnkd.in/deDMRCB

Meer laden...