Beweegstraat Amersfoort

Ook weer zin om te sporten en bewegen? Kom dan naar de beweegstraat bij Voetbalvereniging VVZA of op de IJbaan.

Veel mensen willen weer samen sporten en bewegen. Helaas is dat in deze periode niet altijd te doen. Alle binnensportaccommodaties zijn gesloten waardoor veel mensen niet kunnen sporten of bewegen. En dat terwijl sporten juist zo goed is om te doen. In Amersfoort is nu de mogelijkheid om te sporten en bewegen in de beweegstraat.

In Amersfoort kun je nu in groepen van 4 mensen sporten en bewegen in de beweegstraat. Iedere dinsdag, bij voetbalvereniging VVZA, en donderdag, bij IJsvereniging AIJV op de ijsbaan, is er tussen 10.00 en 14.00 uur een beweegstraat.  Hier kun je weer aan je kracht en conditie werken. Dit zijn diverse sport-, spel- en fitnessonderdelen.
Een uur lang wordt je samen met je groepje begeleid door een buurtsportcoach. Hij/zij gaat 4 verschillende stations met je af. Aan het eind kun je een kop koffie to go kopen en hopelijk moe maar voldaan verder genieten van je dag.

Hoe gaat dit in zijn werk? Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor een dag en voorkeurstijd. Een dag van te voren krijg je van ons een email met het tijdstip waarop je kunt komen. Het is belangrijk dat je in je sportkleding naar de locatie komt aangezien er verder geen omkleed faciliteiten zijn. Vervolgens zullen we een korte gezondheidscheck doen vanwege de huidige corona maatregelen.
Wil je na het sporten graag nog in contact komen met een van de professionals uit jouw wijk (denk aan wijkteam, jongerenwerker of een buurtsportcoach), dan kun je dit aangeven bij het inschrijfformulier. Wij zullen je dan in contact brengen met de desbetreffende professional.

Deelname aan de beweegstraat is GRATIS.

Natuurlijk houden wij ons bij en in de beweegstraat aan de geldende Corona regels. Wij hopen dat jij dat ook doet.

Aanmelding beweegstraat

  • Voor een goede mix van de groepen

  • Je kunt uit 2 locaties kiezen

  • Je mag meerdere dagen aanvinken

  • Als je niks invult, delen wij je in


    “Het deelnemen aan de lessen is voor eigen rekening en risico van de deelnemer. SRO en de docenten zijn niet aansprakelijk voor vermogensschade en/of immateriële schade c.q. ander nadeel van de deelnemer. Door het akkoord gaan verklaart u expliciet deze uitsluiting/beperking van aansprakelijkheid te aanvaarden.”

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?