Blijf Fit groepen uitgelicht – mei

09mei

De lente is nu echt begonnen, tijd om (extra) van het buiten zijn te genieten. Daarom in deze nieuwsbrief speciaal aandacht voor het buiten- beweegaanbod:

Blijf Fit Nordic walking groep
Wilt u meer dan wandelen? Met nordic walking gebruikt u 90% van uw spieren, terwijl u heupen en knieën ontlast. Dat zorgt voor moeiteloos lopen en toch meer vet verbranden! Na afloop van de les drinken we gezellig koffie. Er wordt een nieuwe groep opgestart in Schothorst.

Dag & tijd: donderdag 14.00-14:45 uur
Startlocatie: Tennisvereniging TV Randenbroek aan de Hoolesteeg
Kosten : 10 euro per maand inclusief gebruik van stokken
Kom eens meedoen om te zien of het u bevalt!

Blijf Fit Buitenfit
Uitspraak deelneemster: "Bewegen in de buitenlucht is echt mijn ding en iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau" Bij deze buitengroep kunt u aan kracht en conditie werken. Na de les wordt er nog gezellig koffie gedronken met elkaar.

Dag & tijd: donderdag 14.00-14.45 uur
Startlocatie: Verzamelen op het parkeerterrein bij TV Randenbroek aan de Hoolesteeg 4 
Kosten: 10 euro per maand. 

Blijf Fit Fietsgroep AFC QUICK in Dorrestein (NIEUW)
Het voorjaar komt eraan. In Amersfoort Noord zijn al diverse fietsgroepen, die wekelijks met veel plezier samen tochten maken. Daarom willen we dit ook opstarten in Amersfoort Zuid.

Dag & Tijd: donderdag om 9.30 uur
Startlocatie: AFC Quick is een voetbalvereniging met een gezellig clubgebouw . De start en het eindpunt is daar aan de Dorresteinsesteeg 6 in Amersfoort. Na het fietsen staat er een lekker bakje koffie voor u klaar.
Kosten: bijdrage voor de koffie

U bent altijd van harte welkom voor een gratis proefles. Heeft u interesse in deze of een van onze andere Blijf Fit groepen, stuur even een mail.

Deel dit artikel

Kopieer link
3

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?