Cursus Citytrainer

Sinds 2012 is Amersfoort gestart met de cursus Citytrainer. In deze tijd zijn al ruim 200 Citytrainers opgeleid. Door middel van deze methode zetten wij ons in om inwoners van de stad een stap verder te brengen. Gericht op persoonlijke groei, voor jongeren en volwassenen met een passie voor sport en bewegen.

main content of the page

De Citytrainer cursus bestaat uit 11 bijeenkomsten waarin theorie en praktijk afgewisseld wordt. Het doel hiervan is om te leren hoe je activiteiten organiseert en begeleidt. Er wordt gewerkt aan de vaardigheden; presenteren, ontwikkelen, organiseren, begeleiden en samenwerken.
Na deze bijeenkomsten vindt er 15 uur praktijkstage plaats bij sportverenigingen, activiteiten van de buurtsportcoaches of bij sportaanbieders om meer ervaring op te doen hoe het in de praktijk in zijn werk gaat. Tot slot geef je bij de certificaatuitreiking nog een laatste presentatie en dan heb je het certificaat op zak! Met je certificaat op zak kun je bij verschillende activiteiten in Amersfoort aan de slag om nog meer Amersfoorters in beweging te krijgen.

De cursus Citytrainer wordt aangeboden aan zowel jongeren als volwassenen. Bekijk hieronder het filmpje met alle informatie over deze cursus, of luister naar Citytrainer Rosalie naar wat het haar heeft gebracht.

Wil jij ook trainer worden van jouw City? Of wil je gewoon meer informatie? Laat je gegevens onderaan deze pagina achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Contactformulier Citytrainers

"*" geeft vereiste velden aan

*- verplichte velden

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Twitter feed is not available at the moment.