Cursus Citytrainer

Acht jaar geleden is Amersfoort gestart met de cursus Citytrainer. Door middel van deze methode zetten wij ons in om inwoners van de stad een stap verder te brengen. Gericht op persoonlijke groei, voor jongeren en volwassenen met een passie voor sport en bewegen. In de afgelopen jaren zijn al bijna 200 Citytrainers opgeleid. De cursus Citytrainer wordt aangeboden voor zowel jongeren als volwassenen.

Op 17 september jl. is er een groep volwassenen gestart, en nieuwe deelnemers kunnen aansluiten tot eind september.
Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Laat je gegevens op onderstaand formulier achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe meer aanmeldingen we hebben, hoe eerder we een nieuwe cursus kunnen starten!

Contactformulier citytrainers

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Vandaag vindt de 3e Dag vd Aangepaste Sport plaats. In Sportboulevard De Engh, Dalweg 181 in Soest, starten we om 16 uur met een symposium. Vanaf 18 uur zijn er clinics en openbare trainingen van clubs en verenigingen die passende sporten, spel en beweging aanbieden. Kom je ook?

Ben je benieuwd hoe jouw sportkantine scoort op het gebied van gezondere producten? Doe dan de kantinescan van het @voedingscentrum en kijk welke stappen je kunt zetten om brons, zilver of goud te halen! https://teamfit.nl/hoe-scoor-je#hoe-scoor-jij-met-jouw-kantine

Meer laden...