Dag van de aangepaste sport

02okt

De Dag van de Aangepaste Sport regio Eemland is er voor jou!
Ben jij of ken jij iemand die moeite heeft om in de reguliere sportgroepen mee te komen of ben je als vrijwilliger of professional betrokken bij deze groep?

Thema:                ‘Meedoen! Hoe dan?!’
Datum:                13 november 2019
Tijdstip:               16.00 – 18.00 uur symposium
                               18.00 – 20.00 uur demonstraties, openbare training en clinics
Locatie:               Optisport Sportboulevard De Engh, Dalweg 181, Soest
Kosten:                gratis
Inschrijven:       https://sro.nl/buurtsportcoach/dag-van-de-aangepaste-sport-regio-eemland-2019/

Symposium
Het symposium wordt georganiseerd voor professionals en vrijwilligers uit zorg, sociaal domein en sport, politici, beleidsambtenaren en andere geïnteresseerden.  Het begint om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en duurt tot 18.00 uur. Presentator Robbert Meeder van Radio 1 Langs de Lijn is bereid gevonden om als dagvoorzitter op te treden. Diverse ervaringsdeskundigen nemen je mee vanaf het begin van hun zoektocht naar sportmogelijkheden tot aan de structurele vrijetijdsbesteding die ze bij een sportaanbieder of vereniging vonden.

Kennismakingsclinics
Voor iedereen in de regio Eemland die door een beperking, chronische ziekte, motorische achterstand of om een andere reden moeite heeft om aansluiting te vinden bij het reguliere sportaanbod is vanaf 18.00 uur een breed scala aan sportaanbieders en verenigingen uit de regio aanwezig met kennismakingsclinics en demonstraties. Je bent vrij om bij verschillende sporten te kijken en als je het leuk vindt kun je ze ook gelijk uitproberen. Bekijk hier het programma van de kennismakingsclinics en demonstraties van maar liefst 24 verschillende verenigingen en sportaanbieders.

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

https://www.cliquemedia.nl/sro-zorgt-voor-beweging-in-de-wijk/ Dit is een publicatie van Clique Media: ons mooie werk in een notendop. Geeft een goed beeld @wijbsc @NVSRO @Gem_Amersfoort

Wij zijn weer opzoek naar potentiële Citytrainers!
Een unieke kans voor jongeren en volwassenen die zich willen ontwikkelen op competenties zoals presenteren, samenwerken en organiseren. @NVSRO

Meer laden...