Doe jij ook mee aan Kies je sport ?

05mei

Kies je sport biedt alle kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar de mogelijkheid om zijn of haar eigen talenten te ontdekken door deelname aan de Kies je sport activiteiten. Dit geldt ook voor kinderen/jongeren voor wie het niet vanzelfsprekend is om bij een sportgroep of vereniging te sporten. Bij alle activiteiten staat vermeld of de activiteit geschikt is voor kinderen/jongeren die aangepast sporten. Sommige activiteiten zijn zelfs speciaal bedoeld voor deze kinderen! Doe mee met Freerunnen, Freestyle voetbal, inline Skaten, Skateboarden, vechtsporten, balsporten, zwemmen of verschillende dansactiviteiten. Uiteraard mag je aan meerdere sporten deelnemen.

Ga snel naar www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport en kijk of er iets voor jou tussen zit. Heb je het boekje niet op school ontvangen dan kan je de digitale versie hier downloaden.

Deel dit artikel

Kopieer link
3

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Lees het interview met @SRO_Sportcoach #033 over het project: Naschoolse activiteiten voor het Voortgezet Onderwijs #Sport & Beweegakkoord #Amersfoort

https://www.sportamersfoort.nl/sportakkoord-amersfoort/naschoolse-activiteiten-voor-het-voortgezet-onderwijs/

@NVSRO @Gem_Amersfoort

Wat een leuke tennisclinic van @LTVRandenbroek zeg! De kinderen waren dolenthousiast. Welke school @Gem_Amersfoort volgt?

Meer laden...