Het Jaar van de Vrijwilliger

15sep

In dit Jaar van de Vrijwilliger worden vrijwilligers in het zonnetje gezet en de diversiteit aan vrijwilligerswerk in beeld gebracht. Zo is er de hele maand september een fototentoonstelling te zien buiten bij het Rietveldpaviljoen met portretten van Amersfoortse vrijwilligers. Ook de sportvrijwilligers zijn natuurlijk vertegenwoordigd met een mooi portret van een trainersduo van KVVA. De tentoonstelling op de Zonnehof is vrij te bezoeken, mis hem niet.

Wil je graag laten zien welke waardevolle bijdrage vrijwilligers aan jouw vereniging hebben? Er wordt nog gezocht naar een sportorganisatie die het leuk vind om een lid van het college van B&W mee te laten draaien als vrijwilliger bij een jeugdactiviteit op een doordeweekse middag in november. Een mooi pr momentje! (Meld je dan aan via sportvereniging@sro.nl of va@indebuurt033.nl)

 

Voor al jouw vrijwilligers ligt er, namens de Gemeente Amersfoort, een kaartje klaar om hen te bedanken voor de inzet voor jullie club. Ze zijn gratis en speciaal gemaakt voor de Amersfoortse vrijwilligers. Er hoeft alleen nog maar een persoonlijke boodschap op. Doe je mee, stuur dan een mail naar va@indebuurt033.nl en geef aan hoeveel kaarten je wilt ontvangen.

 

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Wethouder @RoaldLinde reikt shirts uit aan de 25 deelnemers van het project van @ckvMIA om nieuwkomers aan het korfballen te krijgen. Gefinancierd vanuit het sportakkoord in de @Gem_Amersfoort @NVSRO @sport033 @Korfbalverbond @nocnsf

Wil jij als organisatie of vereniging van #Amersfoort subsidie aanvragen voor sport en bewegen in 2021? Er is budget beschikbaar en je kunt tot 31 oktober 2021 subsidie aanvragen. Kijk voor meer informatie op
https://www.amersfoort.nl/subsidies/to/subsidie-sport-en-bewegen.htm

@Gem_Amersfoort @sport033 @NVSRO #sport3hoek

Meer laden...