Koningsspelen, in een iets ander oranjejasje!

14jan

Afgelopen jaar zijn veel activiteiten en evenementen niet doorgegaan. Zo ook de Koningsspelen. Helaas speelt corona nog steeds een hele grote rol in de sportwereld en is er veel nog steeds niet mogelijk. Daardoor staan veel clubs en organisaties nu flink onder druk. Ledenwerving is lastig, er is grote financiële druk en de binding met de huidige leden wordt steeds minder.
Toch willen wij voor 2021 kijken naar de mogelijkheden. Zo ook voor de Koningsspelen. Het lijkt de buurtsportcoaches fantastisch om tijdens dit oranje-feest te kijken naar de mogelijkheden om de verenigingsdeuren te openen voor de Amersfoortse basisschoolkinderen.

Ons idee is dat we, voor de verenigingen die dat graag willen, vraag en aanbod willen faciliteren
Geen grote locaties maar vooral alles op kleine schaal.

Komende weken worden de scholen geïnformeerd over de mogelijkheden tijdens de Koningsspelen en de mogelijkheden om zich te zijner tijd aan te melden voor het aanbod via de website www.schoolsportamersfoort.nl.

Oproep aan alle sportverenigingen; wil je iets aanbieden tijdens de Koningsspelen 2021 dan vragen we je om dat aanbod te melden op www.schoolsportamersfoort.nl. Graag uiterlijk 14 februari het oranjeaanbod online zetten.

*Al het aanbod is onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

 

Deel dit artikel

Kopieer link
2

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?