Laatste nieuws coronamaatregelen

20dec

Update maandag 20 december 2021

Het kabinet heeft zaterdagavond 18 december aangekondigd dat Nederland opnieuw in lockdown gaat. De reden tot deze lockdown zijn de grote zorgen van het OMT en het kabinet over de snelle verspreiding van de omikronvariant van het coronavirus. De lockdown gaat in vanaf zondag 19 december 05.00 tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022.

Wat betekent deze lockdown voor onze activiteiten:

  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten. Zij hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Voor volwassenen vanaf 18 jaar is buiten sporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter.
  • Georganiseerd buiten in de openbare ruimte sporten is ook na 17.00 uur toegestaan. Dat mag met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand exclusief instructeur. Meerdere kleine groepjes worden gezien als een groot georganiseerd verband en is niet toegestaan.

Tijdens de kerstvakantie ligt, zoals gebruikelijk, het meeste van ons (kinderen) aanbod stil. Daarnaast bekijken alle buurtsportcoaches, uitvoerders en docenten of en hoe de buiten activiteiten door kunnen gaan en welke binnen activiteiten buiten kunnen plaatsvinden. Zij bepalen voor hun eigen activiteiten wat het beste is. Om deze reden adviseren we, alvorens je aanmeldt voor een activiteit, even contact met ons op te nemen. Dit kan door:

– het contactformulier op onze website in te vullen
– een mail te sturen naar buurtsportcoach@sro.nl
– bellen naar 033 – 422 5100

Helaas hebben we de aanstaande evenementen zoals het Springkussen Festijn, Kerst zaalvoetbal toernooi en de Buurtsport Experience moeten cancelen of uitstellen. Bekijk het actuele overzicht hiervan op de pagina Nieuws en Agenda.

Liever nog niet fysiek meedoen aan één van onze activiteiten? Bekijk dan ons  YouTube kanaal voor heel veel beweeginspiratie voor thuis.

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?