Ladies2move event

02okt

Donderdag 26 september komen in Sportcomplex Amerena rond 09.00 uur steeds meer vrouwen binnenlopen. Allemaal vrouwen die enthousiast zijn om deel te nemen aan het speciaal voor vrouwen georganiseerde ‘Ladies2move event’, waarbij gezonde leefstijl en bewegen centraal staat.

De vrouwen melden zich aan bij de Buurtsportcoaches en drinken een bakje koffie of thee in de centrale zitgelegenheid. Indebuurt033 en NVA kwamen beiden met een grote groep vrouwen.
Rond 09.30 uur vertrokken circa 60 dames naar de 2e verdieping voor een persoonlijk verhaal van Rachida en Najima, de bloggende Healthy Sisters. De zussen vertelden hun persoonlijke verhaal over onder andere hun cultuur waar eten een grote rol in speelt, het omkeerpunt van méér gaan bewegen en afvallen, en hoe ze dat weten vast te houden. Voor veel vrouwen een inspiratiebron en het geeft ze meer motivatie om gezonder te gaan leven.
Na de inspirerende verhalen konden de vrouwen in twee workshoprondes verschillende sportactiviteiten uitproberen. Er was keuze uit Hardlopen door de Healthy Sisters, Taekwondo van Taekwondo Amersfoort, Kickboksen van Projecthuis Madiba, Fitness van Basic Fit Ladies Only, Dansen en Sport en Spel.
Flink zweten, gezelligheid, enthousiasme en bovenal veel lachende vrouwen. Aan het einde van de ochtend zag het er naar uit dat alle dames goed hun best hebben gedaan tijdens het sporten en bewegen. Ze kregen een goodiebag mee naar huis met alle sportmogelijkheden voor vrouwen in Amersfoort. En nu verder aan de slag!

 

 

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?