NK Stoepranden

Samen met Jantje Beton organiseren wij de landelijke finale van het NK Stoepranden!

Voorrondes in Amersfoort:
In 30 verschillende gemeenten zijn de voorrondes van het NK Stoepranden geweest. In Amersfoort waren deze op 29 en 30 augustus. Heb jij je geplaatst? Dan heb je als het goed is alle informatie over de finale dag al ontvangen. Zo niet, stuur dan even een mailtje naar buurtsportcoach@sro.nl.

Het spel:
Stoepranden wordt 1 tegen 1 gespeeld. Wie als eerste 15 punten heeft verzameld, wint het spel. De maximale speeltijd bedraagt 8 minuten en je mag elkaar ook afgooien!

Leeftijdscategorieën:
De wedstrijden worden gespeeld in de categorieën A t/m E:
A = 6 t/m 10
B = 11 t/m 14
C = 15 t/m 24
D = 25 t/m 74
E = 75+

Tijd en locatie:
De finale is op zondag 22 september. De finalisten worden verwacht tussen 10.30-10.45 uur in Amersfoort, op het volgende adres:
Wagenwerkplaats Amersfoort
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

De prijsuitreiking zal rond 15:00 uur zijn.
Naast stoepranden zijn er nog allerlei andere leuke dingen te doen. Je hoeft je dus niet te vervelen, ook niet als je uitgeschakeld bent!
Ben je niet geplaatst voor de finale maar wil je wel graag komen kijken, dan ben je van harte welkom!

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Doorsnee week van een @wijbsc buurtsportcoach: clubextra, sportverenigingen, gezondheidszorg, GGZ, leefstijl, senioren, @UniekSporten , ambtenaren, schoolsport, sportakkoord, Citytrainers, @JFSCUtrecht jongerenwerk, wijkteams. Enz enz Mooi vak!

Mooie avond: 6 nieuwe volwassen Citytrainers. Ze gaan aan de slag @Gem_Amersfoort om iedereen in beweging te krijgen! Samen met ons. Trots op deze kanjers!

Meer laden...