Onderzoek ‘visie sportaccommodaties’ gemeente Amersfoort gestart

10mei

Gemeente Amersfoort start onderzoek om tot een toekomstbestendig accommodatiebeleid te komen en vraagt sportverenigingen om hun medewerking.

Met het vaststellen van de sportnota 2019 – 2024  ‘Samenspel voor een gezond groeiend Amersfoort’, zet de gemeente Amersfoort in op een voorzieningenaanbod dat past bij de groei van de stad en aansluit bij de trends en ontwikkelingen op het gebied van sportbeoefening in Amersfoort.

Om tot een toekomstbestendig accommodatiebeleid te komen, is actuele informatie nodig. De gemeente heeft bureau Kragten opdracht gegeven deze informatie te verzamelen. Meerdere verenigingen, waarvan bekent is dat er zaken spelen, worden in mei gevraagd medewerking te verlenen aan dit onderzoek.

Hier vindt u de brief welke door wethouder Stegeman, waarnemend wethouder sport, verstuurd is naar de sportverenigingen.

Voor vragen kun je een mail sturen naar sportvereniging@sro.nl

Deel dit artikel

Kopieer link

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Lees het interview met @SRO_Sportcoach #033 over het project: Naschoolse activiteiten voor het Voortgezet Onderwijs #Sport & Beweegakkoord #Amersfoort

https://www.sportamersfoort.nl/sportakkoord-amersfoort/naschoolse-activiteiten-voor-het-voortgezet-onderwijs/

@NVSRO @Gem_Amersfoort

Wat een leuke tennisclinic van @LTVRandenbroek zeg! De kinderen waren dolenthousiast. Welke school @Gem_Amersfoort volgt?

Meer laden...