Opening Calisthenicspark

Feestelijke officiële opening Calisthenicspark en Sportbox
Op donderdag 6 april 2023 wordt het Calisthenicspark Juliana van Stolberg officieel geopend door wethouder sport Ben van Koningsveld. Tijdens de opening worden er demonstraties Calisthenics en freerunning gegeven en kan je meedoen met een clinic freerunning/calisthenics of bootcamp.

Met deze toestellen in de openbare ruimte wordt sport en bewegen toegankelijker voor alle inwoners uit Amersfoort. Jong en oud, ervaren en onervaren kunnen vanaf nu buiten sporten en oefeningen doen met behulp van je eigen lichaamsgewicht. De diversiteit aan activiteiten die er gedaan kunnen worden maakt het uitdagend voor iedereen. Mocht je zelf niet weten welke oefeningen er gedaan kunnen worden, dan staat er een bord bij het park met een aantal basisoefeningen.

SportBox
Naast de Calisthenics toestellen is ook een SportBox geplaatst. We zijn in Amersfoort de 6e gemeente met een SportBox! Deze Sportbox kan je zien als een buitenberging met diverse sportmaterialen. De materialen die er nu in zitten zijn aanvullend te gebruiken bij de Calisthenics toestellen, denk aan gewichten, een sportmatje, TRX band en een springtouw. De SportBox is voor iedereen toegankelijk via de App SportBox. Via de app kan je gratis een tijdsslot reserveren om gebruik te maken van de materialen.

Kom jij op 6 april een kijkje nemen en meedoen?
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Juliana van Stolbergpark, Graaf Hendriklaan 15 (aan de Leusderweg)

Calisthenicspark Juliana van Stolberg

Wekelijkse activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven activiteit*

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Twitter feed is not available at the moment.