Schoolsport en Kies je Sport zijn weer van start!

30sep

Het schooljaar is alweer een paar weken lekker op gang, en dat is ook het moment om de Schoolsport toernooien en Kies je Sport op te starten. Speciaal voor alle leerlingen van het Basis- en Voortgezet Onderwijs hebben wij weer een mooi sportprogramma in elkaar gezet. Zo kan je dit jaar meedoen aan o.a.: Urban Sports, voetballen, skateboarden, vechtsporten, zaalsport, zwemactiviteiten en dansactiviteiten. Kortom voor elk niveau en voor alle jeugd tussen 3 en 18 jaar is er weer genoeg te doen!

Wat staat er zoal op het programma voor aankomend 2 maanden?

 • Schoolsporttoernooien
  1 en 8 oktober trappen wij het seizoen af met het handbaltoernooi bij Fidelitas, waarvoor zich nu al 37 teams hebben aangemeld. Een mooie start van een nieuw seizoen!
  In november kan je meedoen aan het tafeltennistoernooi bij TTV Hoogland en Over ‘t Net, het Volleybaltoernooi van AVV Keistad en het Damtoernooi van ADG
  Wil jij meedoen of benieuwd naar ons verdere aanbod?
 • Clinics
  Uiteraard bieden wij ook dit schooljaar clinics aan waarmee je je als school goed kan voorbereiden op de aankomende toernooien. Willen jullie op school tijdens de gymles een clinic stuur dan een mailtje naar Sonny Brons
 • Kies je Sport
  Ondanks de coronamaatregelen was Kies je Sport afgelopen schooljaar wederom een groot succes, en successen die moet je voortzetten en uitbreiden! Zo doen we dat ook met Kies je Sport. Begin oktober komt het nieuwe Kies je Sport boekje uit waarin nog meer sporten worden aangeboden waarmee jij kan kennismaken. Variërend van ballet, tot skateboarden. Of wat dacht je van Circus? Natuurlijk is er ook weer gedacht aan de doelgroep ‘aangepast sporten’.  Inschrijven is inmiddels al mogelijk. Zie hier het boekje!

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?