Sportparkmanager

06feb

Graag stel ik mijzelf voor. Ik ben Raymond Woesthoff en ben per 1 januari 2020 binnen de afdeling sportservice van SRO gestart als Sportparkmanager.
Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik haal vooral veel plezier uit paddelen, hardlopen, skiën en voetballen. Ook het leiderschap van een jeugdvoetbalteam geeft mij veel voldoening. Naast vrijwillige functies heb ik de laatste jaren ook de nodige professionele ervaring opgedaan binnen de sport in Utrecht.
Zo ben ik  verenigingsmanager van de Algemene Sportvereniging UVV en federatiemanager van SV Kampong geweest. Ik kijk er nu zeer naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten en mijn bijdrage te leveren aan de sport in Amersfoort.

Het doel van de nieuwe functie “sportparkmanager” is om het duurzaam versterken van de samenwerking tussen verenigingen en partners uit de stad en het verhogen van de bezettingsgraad van de sportaccommodaties.
De accommodaties en betrokken verenigingen waar ik mij op richt zijn sportpark Zielhorst en sportpark Vermeerkwartier en Dorrestein (de sportstrook). In een later stadium komen mogelijk ook andere sportparken aan bod.
Ik ben direct gestart met kennismaken met de verenigingen en diverse partners in de wijk. Inspirerend om te horen welke ideeën en initiatieven er nu al zijn om sportaccommodaties in de daluren beter te benutten! Mocht je ook goede ideeën hebben, of wil je eens nader kennismaken, neem dan vooral contact met mij op: rwoesthoff@sro.nl.

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?