Te weinig geld voor een sportclub of creatieve les?

30sep

Het nieuwe sport- en cultuurseizoen is weer van start gegaan. Covid-19 heeft voor veel verandering gezorgd. Aanbieders hebben maatregelen getroffen om deelname mogelijk te maken en velen van hen zijn ook financieel getroffen. Voor veel deelnemers die gewend waren iedere week naar de sportclub of creatieve les te gaan is dat nu ineens niet meer vanzelfsprekend. Is er thuis te weinig geld om een kind te laten sporten of iets aan kunst en cultuur te laten doen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld en eventueel de benodigde attributen.

Een ouder / verzorger kan niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair. Een intermediair is bijvoorbeeld de leerkracht, schuldhulpverlener of medewerker uit de zorg of Indebuurt033/ sociaal wijkteam.

Voor meer informatie neem contact op met het lokale aanspreekpunt van het Jeugdfonds Sport en Cultuur via jeugdfonds@sro.nl of 033-4225156

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?