Gymzaal Sportweg

De gymzalen van Het Schoter in Haarlem-Noord bevinden zich in een tijdelijke voorziening aan de overkant van Het Schoter naast het Haarlem stadion. Deze tijdelijke sporthal heeft 3 gescheiden zaaldelen. Wil je een of meerdere zaaldelen reserveren dat kan. Neem contact op met onze afdeling verhuur op 023-5121705 vertel wat je wilt doen dan maken zij de reservering voor je.

Dank!
De laatste stap van de versoepelingen is gezet op vrijdag 25 februari. Onder andere het coronatoegangsbewijs, de verplichte 1,5 meter en het dragen van een mondkapje in onze accommodatie zijn vervallen en je kunt dus weer zonder beperkingen komen sporten en bewegen. Wat een feest voor ons allemaal! Wij willen jullie bedanken voor jullie medewerking, flexibiliteit en begrip de afgelopen twee jaar. Dank en graag tot snel!

Huren

Tarieven en algemene gebruiksvoorwaarden

Voor de huur van sportlocaties zijn de “Algemene gebruikersvoorwaarden voor binnensportaccommodaties, multifunctionele accommodaties, zwembaden en incidentele verhuur sportvelden van SRO” van toepassing, waarin een beperking van aansprakelijkheid en forumkeuze is opgenomen.
Een exemplaar van de Algemene gebruiksvoorwaarden is hier te downloaden.

2022

uurtarief ex BTW

uurtarief incl BTW

BTW

Haarlemse verenigingen
€ 11,15
€ 12,15
9%
Particulieren - Niet Haarlemse verenigingen
€ 16,97
€ 18,50
9%

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Sportweg 9
2024 CN, Haarlem

Geopend: ma t/m zo 08:00 - 23:00