Bosbad

Bosbad is open. Als je wilt komen zwemmen dan ben je verplicht te reserveren. Dat kan op http://Bosbadamersfoort.nl

Update: deze accommodatie is gesloten vanwege de huidige coronamaatregelen.
Blijf op de hoogte en bekijk hier de laatste updates.

We krijgen vragen of Bosbad Amersfoort open is / gaat. Het antwoord is dus helaas nee. De maatregelen rond de coronacrisis laten dit niet toe. Wel goed om te weten: het Bosbad zomerabonnement 2020 wordt niet verkocht en Bosbad meerbadenkaarten, gekocht in 2019, worden verlengd.

 

Naast Out2Enjoy ligt Bosbad Amersfoort

Of je nou graag banen trekt,  gek bent op waterglijbanen of lekker wil luieren bij het Bosbad zit je goed.

Er is een 50 meter bad waarin altijd twee banen beschikbaar zijn voor banen zwemmers. Naast het 50 meter bad liggen twee grote baden met ondiepere gedeeltes waar je lekker kan glijden van één van de drie glijbanen en kan spelen met de waterspuiters.

Voor de peuters is er een apart gedeelte in jungle stijl met diverse kleine baden voorzien van leuke speel elementen en een zandbak.

Om de baden heen is een grote ligweide waar je heerlijk kan genieten van de zon. Wij bieden onze gasten graag een rookvrije relax -, speel -, en zwem ruimte aan. Bosbad Amersfoort is geheel rookvrij.

Heb je geen zwemdiploma dan zijn in ons bad zwembandjes verplicht ook bij gebruik van drijfpakjes!  Zonder zwemdiploma mag je alleen zwemmen in de ondiepere baden onder begeleiding van iemand die 18 is jaar of ouder en in bezit van een zwemdiploma.

De openingstijden van het Bosbad zijn weersafhankelijk de actuele openingstijden vind je op https://sro.nl/zwembad-bosbad/

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02