Midgetgolf

Een gezellig uitje, heerlijk in de frisse buitenlucht. Ga jij de uitdagende 18-holes aan. Uitgespeeld? Het terras van Out2Enjoy food & is ook open. Bij slecht weer, zijn we dicht. Check dus altijd de website, voor je van huis gaat.

Als het weer het toelaat, gaat vanaf 1 mei gaat onze midgetgolf open, van 11.00-17.00 uur. Onze openingstijden zijn afhankelijk van het weer. Bij heel slecht weer zijn / gaan we dicht! Check dus altijd de website voordat je van huis gaat!

Buitenterras Out2Enjoy
Ons terras voor een warm of koud drankje met iets lekkers of een ijsje  is dagelijks 0pen, van 10.00 tot 17.00 uur. Ook hier geldt dat onze openingstijden weersafhankelijk zijn: bij heel slecht weer zijn / gaan we dicht! Je bestelt bij de bar en rekent daar liefst contactloos (pin of smartphone) af. Voor kinderen t/m 12 jaar is het laagteparcours ook open, om je even helemaal op uit te leven. Binnen kun je niet zitten, alleen bij hoge nood kun je binnen van het toilet gebruikmaken. Binnen draag je een mondkapje, als je 13 jaar of ouder bent.

Goed om te weten: Het hele gebied voor, rondom en binnen de toegangshekken van Out2Enjoy is geheel Rookvrij! Dit geldt voor alle voor alle vormen van roken. Ook het roken van een elektronische sigaret, waterpijp of het gebruik van andere rookmiddelen, valt onder dit beleid.

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02