Blij dat we weer open zijn!

26mei

We zijn open tot maandag 14 september.
Vanaf 31 augustus zijn we (als het weer het toelaat) alleen nog open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Voor groepen vanaf 20 personen is het ook mogelijk om buiten het seizoen om te reserveren

Vanaf 1 juni 2020,  zijn wij weer beperkt open! Dat is goed nieuws en heel fijn. In deze 1ste fase is er een beperkt aanbod. We gaan open met de midgetgolf (alleen op reservering) en het buitenterras van Out2Enjoy. Onze openingstijden zijn weersafhankelijk.

Midgetgolf

  • Midgetgolfen: tot 14 september  woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag: 11.00-17.00 uur. Reserveren verplicht, laatste starttijd is 16.00 uur.
  • Aantal spelers in een groep / per reservering: maximaal 4 personen (uit 1 huishouden max. 6 personen)
  • Ingang en melden: via hoofdingang Out2Enjoy
  • Betaling: bij Out2Enjoy liefst contactloos, dus met pin of telefoon
  • Tarief: € 6,50 per persoon
  • Ga thuis naar het toilet; alleen bij hoge nood kun je bij ons terecht
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor je starttijd naar de midgetgolfbaan en verlaat na afloop direct de baan
  • Starten: elke 10 minuten start een nieuwe groep, tussen 11.00 uur en 16.00 uur
  • Materiaal: de stok(ken), bal(len) en scorekaart(en) staan per groep klaar. Na afloop lever je deze weer in en worden ze schoongemaakt
  • Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden; personen van 13 jaar en ouder houden 1,5 meter afstand

Midgetgolfen kan alleen op reservering via dit online Reserveringsformulier.

Buitenterras Out2Enjoy
Ons terras en de buitenspeelruimte is vanaf 1 juni 2020 geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wij hebben een beperkte kaart met lekkere hapjes en sapjes. Ijs hoort er natuurlijk ook bij. Je bestelt bij de bar en rekent daar liefst contactloos (pin of smartphone) af. Je kunt het lekkers meenemen of even gaan zitten. Voor kinderen t/m 12 jaar is het laagteparcours ook open, om je even helemaal op uit te leven.
Binnen kun je niet zitten, alleen bij hoge nood kun je binnen van het toilet gebruikmaken.

Goed om te weten: vanaf 1 juni 2020 is het hele gebied voor, rondom en binnen de toegangshekken van Out2Enjoy geheel Rookvrij!

Dit geldt voor alle voor alle vormen van roken. Ook het roken van een elektronische sigaret, waterpijp of het gebruik van andere rookmiddelen, valt onder dit beleid.

Openingsdagen
Op dit moment zijn we alleen nog open, als het weer het toelaat, op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00-17.00 uur (starten voor midgetgolf tot 16.00 uur).

Veiligheid en hygiëneregels
Wij werken geheel volgens richtlijnen van het corona-protocol dat voor de horeca buiten vanaf 1 juni 2020 (12.00 uur) landelijk geldt. Alle huisregels van Out2Enjoy zijn zoals altijd van toepassing en worden nu aangevuld met de RIVM/ Corona richtlijnen die in het Protocol verantwoord sporten staan Veiligheid en hygiëneregels. Deze kun je nalezen via deze directe LINK

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02