Aquarobic

Bewegen op muziek en flink aan je conditie werken.

Bewegen op muziek en flink werken aan je conditie, dat is Aquarobic. Door de grote weerstand van het water lever je ongemerkt extra inspanning en verbruik je meer energie. Er zijn vele hulpmiddelen om de lessen af te wisselen waardoor iedere keer weer andere spiergroepen aan de beurt zijn. Door de opwaartse druk van het water zijn de oefeningen minder belastend voor knieën en enkels. Na een les Aquarobic ga je met een voldaan gevoel naar huis. De lessen vinden plaats in het recreatiebad met een diepte van 1 meter 40.

Tijdens de lessen maken we gebruik van diverse materialen om de verschillende spiergroepen te trainen: Dumbells (halters), Flexibeams (flexibele drijvers), Wetshapers (platte schijven), Cuffs (soort manchet om de enkel, om de weerstand van het water zwaarder te maken).

Aquarobic doen we op opzwepende muziek, waardoor bewegen haast vanzelf gaat. Lekker sporten en plezier hebben gaan hand in hand.

Voor wie?

  • mannen en vrouwen vanaf (ongeveer) 16 jaar
  • iedereen die aan zijn of haar conditie wil werken
  • iedereen die er slanker uit wil zien
  • mensen met blessures (knie-, enkel- en heupblessures)
  • iedereen die graag op muziek beweegt.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Je kunt bij de kassa een losse les kopen of, als je de smaak te pakken hebt, een 12-badenkaart.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Kadijklaan 1
2035 LD Haarlem

023 - 512 17 60