Ouder- en kindzwemmen

Samen met je kind spelenderwijs kennis maken met het water. Lekker spetteren, springen, duiken en leren drijven. Samen spelen, liedjes zingen en plezier maken.

Als je kind vroeg vertrouwd raakt met water, dan is dat een groot voordeel voor later. Je zult zien dat jouw kind het zwemmen dan zo onder de knie krijgt als het eenmaal vier is geworden. De overstap naar zwemlessen zal dan heel natuurlijk verlopen.

De voordelen:

  • het wegnemen van (eventuele) angst voor water bij je kind
  • het versterken van de band tussen jou en je kind
  • het bevorderen van de motoriek, oriëntatie, coördinatie en de ademhaling.

Wanneer jouw kleintje alle vaardigheden onder de knie heeft, is het ook mogelijk om ‘af te zwemmen.’ Hier is ook een echt diploma aan verbonden en in totaal kun je drie diploma’s behalen. Als je kind het laatste diploma heeft behaald en twee- en een half jaar oud is, stroomt het vanzelf door naar het overlevingszwemmen.

Tijdens het ouder- en kindzwemmen maken we het verblijf in het zwembad voor jou en je kind zo prettig mogelijk. Daarom hebben we onder andere:

  • aankleedtafels
  • boxen
  • speelattributen voor in het water.

Voor wie:
Voor baby’s vanaf 0 maanden tot en met peuters tot 4 jaar, samen met hun papa of mama. Natuurlijk mogen opa’s en oma’s ook als begeleider van hun kleinkind meekomen en deelnemen.

Waar:
In het extra verwarmde instructiebad.

Tarief:

€ 5,60 per keer

€ 56,- voor 12 lessenkaart

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Locatiegegevens

Kadijklaan 1
2035 LD Haarlem

023 - 512 17 60