Coronatoegangsbewijs verplicht

04nov

De Rijksoverheid heeft afgelopen dinsdag aangekondigd dat het coronatoegangsbewijs (CTB) op meer plekken verplicht wordt. Zo ook in het zwembad. Wij hadden gehoopt dat het niet zo ver zou komen. Na het Kamerdebat van gisteravond, heeft de overheid toch besloten dat voor bezoekers aan een binnen(sport)accommodatie / zwembad een Coronatoegangsbewijs geldt als die bezoeker 18 jaar of ouder is. Vergeet ook niet een geldig ID bewijs mee te nemen!

Update 12/11/2021
De overheid heeft besloten dat publiek niet is toegestaan tijdens wedstrijden en zwemlessen. Ook ouders/verzorgers die met kinderen meekomen tijdens de zwemlessen mogen helaas niet blijven kijken. Na het omkleden  men het bad weer verlaten.

Wij vinden het erg jammer dat we een stap terug moeten doen, maar we zijn blij dat zwemmen nog steeds mogelijk is en wij volgen dan ook de maatregelen van de overheid.

Dus: De zwemactiviteiten mogen gewoon doorgaan, douches en kleedkamers zijn open. Tot en met 17 jaar kan dat zonder beperkingen en vanaf 18 jaar met een coronatoegangsbewijs.

Nog 1 belangrijke aanvulling: we weten dat de meningen over het Coronatoegangsbewijs uiteenlopen en er fanatiek over wordt gediscussieerd. We vragen je in gedachten te houden dat ons team wordt gevraagd deze regels toe te passen of te handhaven en hier zelf geen invloed op heeft.

 

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Kadijklaan 1
2035 LD Haarlem

023 - 512 17 60