Kort seizoen zomer 2023

Update 22-06-2023

𝗥𝗲𝗰𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲
Gister verscheen er een artikel over het bosbad in De Stad Amersfoort. We zijn super blij dat media ons nieuws oppikken en ons helpen om onze klanten te informeren. In dit artikel staat echter vermeld dat het bosbad op 1 juli open zal gaan. Deze informatie is, helaas, niet juist.
In onze communicatie hebben wij tot nu toe altijd aangegeven dat we streven naar opening begin juli. We hebben expres geen datum vermeld, omdat de exacte openingsdatum afhankelijk zal zijn van verschillende factoren, en daar hebben we nu nog geen zicht op.
Hoewel we het graag zouden willen, er keihard wordt gewerkt en ook wij uitkijken naar onze opening, is 1 juli helaas niet haalbaar. Realistischer is ergens de week daaropvolgend.
Zodra we meer zekerheid hebben over de exacte openingsdatum zullen we dit vanzelfsprekend direct laten weten via onze website en social media kanalen.
Dank voor jullie begrip en geduld.

 


Update 07-06-2023

De eerste speeltoestellen zijn geplaatst!
Met dank aan het mooie weer zijn er kon er de afgelopen weken flink doorgewerkt worden. Het bad is gecoat en ziet er fris blauw en geel uit, én inmiddels zijn de eerste nieuwe speeltoestellen geplaatst!

In het grote kinderbad prijken nu een peuterglijbaan en een aantal mooie watersproeiers. Helaas is het door samenloop van omstandigheden niet gelukt om alle speeltoestellen op tijd te kunnen leveren, maar wij zijn blij dat er straks in ieder geval alvast gespeeld en gespetterd kan worden.
Als de werkzaamheden in dit tempo door kunnen gaan, kunnen we snel beginnen met het vullen van het bad.
De zon zal daarna haar werk moeten doen om het bad te verwarmen.

Overigens zijn wij nog steeds op zoek naar collega’s voor de komende zomermaanden. Meer weten of direct solliciteren op een baan als toezichthouder of horecamedewerker bij ons mooie buitenbad? Klik hier

Update 25-05-2023

De afgelopen periode is er hard gewerkt in het Bosbad. We geven je graag een kijkje achter de schermen bij de werkzaamheden én de vorderingen.
Het bad is compleet gezandstraald om de oude toplaag te verwijderen. Een pittige klus, maar met prachtig resultaat: er is nu een mooie, egale ondergrond tevoorschijn gekomen. Als het weer goed blijft kunnen we de komende tijd flinke stappen maken met schilderen en coaten. Op onderstaande foto’s is te zien dat die werkzaamheden inmiddels zijn begonnen.

Als alles volgens plan gaat verwachten we begin juli onze deuren weer te kunnen openen.
Daarvoor zoeken we nog enthousiaste collega’s! Lijkt het jou wat om deze zomer aan de slag te gaan als toezichthouder of horecamedewerker bij ons mooie buitenbad?
Bekijk dan snel HIER de vacature en solliciteer direct.

 

 

Nieuwsbericht 01-05-2023

Voortgang werkzaamheden

Eind november 2022 is met de sloopwerkzaamheden gestart. De speeleilanden in de ‘long’ van het bad zijn gesloopt. Hierbij is al een eerste vertraging opgelopen, omdat het beton van de eilanden soms wel 40 cm dik was. Ook het stralen van het gehele bad liep vertraging op, omdat het droog moet zijn bij deze werkzaamheden. Maar ook omdat er in het verleden cementgebonden egalisatielagen zijn gebruikt,  die lastig waren weg te stralen. Werk dat noodzakelijk is om kwalitatief goed te kunnen afwerken.

Werkzaamheden die nog moeten gebeuren zijn: het aanbrengen van een hellingbaan, coaten en kitten van het bassin. En de plaatsing van speeltoestellen. De planning is nu dat het Bosbad begin juli open kan, maar dan moet wel alles meezitten. Vooral droog weer is noodzakelijk voor het coaten en kitten van het bassin.

 

 

Nieuwsbericht 19-04-2023

Kort seizoen Bosbad Amersfoort

Deze zomer is het Bosbad Amersfoort geopend van begin juli t/m eind augustus. De noodzakelijke renovatiewerkzaamheden zijn aanzienlijk vertraagd.

Het Bosbad moest dit jaar grondig gerenoveerd worden. Door de weersomstandigheden in het voorjaar met veel regen hebben de renovatiewerkzaamheden vertraging opgelopen. Een groot deel van de werkzaamheden kunnen alleen plaatsvinden als het droog is.

In de komende weken wordt het bassin gecoat en de speeltoestellen geplaatst. De planning is nu dat het Bosbad begin juli open kan, maar dan moet wel alles meezitten. En vooral droog weer. Dat is noodzakelijk voor het coaten van het bassin.

Op de website en de facebookpagina van het Bosbad houden we je op de hoogte van de werkzaamheden. En natuurlijk ook over de openingsdatum, zodra die bekend is.

Deel dit artikel

Kopieer link
2

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort