Kort seizoen zomer 2023

Update 25-05-2023

De afgelopen periode is er hard gewerkt in het Bosbad. We geven je graag een kijkje achter de schermen bij de werkzaamheden én de vorderingen.
Het bad is compleet gezandstraald om de oude toplaag te verwijderen. Een pittige klus, maar met prachtig resultaat: er is nu een mooie, egale ondergrond tevoorschijn gekomen. Als het weer goed blijft kunnen we de komende tijd flinke stappen maken met schilderen en coaten. Op onderstaande foto’s is te zien dat die werkzaamheden inmiddels zijn begonnen.

Als alles volgens plan gaat verwachten we begin juli onze deuren weer te kunnen openen.
Daarvoor zoeken we nog enthousiaste collega’s! Lijkt het jou wat om deze zomer aan de slag te gaan als toezichthouder of horecamedewerker bij ons mooie buitenbad?
Bekijk dan snel HIER de vacature en solliciteer direct.

 

Nieuwsbericht 01-05-2023

Voortgang werkzaamheden

Eind november 2022 is met de sloopwerkzaamheden gestart. De speeleilanden in de ‘long’ van het bad zijn gesloopt. Hierbij is al een eerste vertraging opgelopen, omdat het beton van de eilanden soms wel 40 cm dik was. Ook het stralen van het gehele bad liep vertraging op, omdat het droog moet zijn bij deze werkzaamheden. Maar ook omdat er in het verleden cementgebonden egalisatielagen zijn gebruikt,  die lastig waren weg te stralen. Werk dat noodzakelijk is om kwalitatief goed te kunnen afwerken.

Werkzaamheden die nog moeten gebeuren zijn: het aanbrengen van een hellingbaan, coaten en kitten van het bassin. En de plaatsing van speeltoestellen. De planning is nu dat het Bosbad begin juli open kan, maar dan moet wel alles meezitten. Vooral droog weer is noodzakelijk voor het coaten en kitten van het bassin.

 

 

Nieuwsbericht 19-04-2023

Kort seizoen Bosbad Amersfoort

Deze zomer is het Bosbad Amersfoort geopend van begin juli t/m eind augustus. De noodzakelijke renovatiewerkzaamheden zijn aanzienlijk vertraagd.

Het Bosbad moest dit jaar grondig gerenoveerd worden. Door de weersomstandigheden in het voorjaar met veel regen hebben de renovatiewerkzaamheden vertraging opgelopen. Een groot deel van de werkzaamheden kunnen alleen plaatsvinden als het droog is.

In de komende weken wordt het bassin gecoat en de speeltoestellen geplaatst. De planning is nu dat het Bosbad begin juli open kan, maar dan moet wel alles meezitten. En vooral droog weer. Dat is noodzakelijk voor het coaten van het bassin.

Op de website en de facebookpagina van het Bosbad houden we je op de hoogte van de werkzaamheden. En natuurlijk ook over de openingsdatum, zodra die bekend is.

Deel dit artikel

Kopieer link
3

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort