ouder en kind zwemmen

Lekker spetteren en oefenen met je kindje. In verband met personeelstekort is er wel gelegenheid om met je kindje te komen zwemmen maar er is geen lesje. Er geldt dan een aangepast tarief.

Het Ouder en kind zwemmen bereidt jouw kind voor op het leren zwemmen. Kinderen leren het water kennen en zich er prettig in voelen. Ze leren lopen in het water, spetteren, te water gaan en er uit klimmen, drijven, draaien van borst naar rug en door naar borstligging, onder water gaan, onder water kijken en zoeken.
De kinderen maken spelenderwijs kennis met water en zwemmen en krijgen zelfs een echt diploma. Een mooi resultaat van al dat geplons!

Aankleedkussens zijn aanwezig. Neem een draagbaar autozitje mee, want kinderwagens mogen in verband met de hygiëne de zwemzaal niet in.

Dagen en indeling
Er zijn lessen op dinsdag en vrijdag, tussen 9.00 en 10.30 uur. Een les duurt 30 minuten. De indeling van de groepjes volgt de ontwikkeling van je zoon of dochter; de groepjes worden als volgt ingedeeld:

  • 9.00-9.30 uur: 6 weken totdat je kind gaat lopen
  • 9.30-10.00 uur: voor kindjes die al kunnen lopen
  • 10.00-10.30 uur: gevorderden, de zweminstructeur nodigt je daar voor uit

Als je kind bijna 4 is denk er dan aan om hem nog aan te melden voor de wachtlijst van zwemles. Er is geen automatische doorstroming zonder aanmelding

Op alle donderdag van 09.00 – 10.30 is er de mogelijkheid om zelf te komen poedelen met je (jonge) kind in ondiep en warm water. Er staat een glijbaantje en er is genoeg speelgoed om plezier mee te maken. Gezien er geen docent in het water aanwezig zal zijn is de entreeprijs ook anders nl. ouders E4,60 en kinderen maar 1 euro.

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Zwembad Brandenburg

Leyenseweg 129
3721 BC Bilthoven