Coronaproof zwemmen en reserveren

02Jun

Banenzwemmen mocht al! Vanaf 5 juni 2021 mogen ook alle groepslessen, aqua-activiteiten en vrijzwemmen weer starten. Goed nieuws!! Alleen voor de lessen moet nog gereserveerd worden.

Jouw bezoek aan zwembad Brandenburg
Vanaf  zaterdag 26 juni zijn er weer versoepelingen voor het zwembad. De mondkapjesplicht vervalt, registeren en gezondheidscheck blijven verplicht en de algemene basisregels van het RIVM blijven ook van kracht. De 1,5 meterregel blijft bestaan en daarmee ook het aantal toegestane personen die gelijktijdig in het bad mogen zijn. Voor het reserveren voor activiteiten geldt vanaf zaterdag 26 juni:

  • Reserveren blijft verplicht voor alle lessen. Reserveren doe je online en vooraf, via het formulier op deze deze site
  • Voor banenzwemmen, banenzwemmen warm water en recreatief zwemmen is reserveren niet meer nodig

Algemene regels voor iedere zwembadbezoeker:

  • Reserveren is verplicht voor de lessen, dit doe je vooraf en bij voorkeur online
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang naar het zwembad
  • Trek thuis je zwemkleding vast aan, en ga thuis ook nog even naar het toilet
  • Volg de aanwijzingen in het bad mbt gebruik van de kleedruimtes en douches
  • De onderlinge afstand is te allen tijde minimaal 1,5 meter, voor personen van 13 jaar en ouder
  • Betalen is contactloos of met pin

Online reserveren
klik op de link van de activiteit waarvoor je wilt reserveren. Je komt dan op de reserveerpagina waar je het aangeeft wanneer je wilt zwemmen / deelnemen. Alles ingevuld? Dan kies je versturen en bevestig je keuze nog een keer apart. Alvast veel zwemplezier!

NB: Zwemles ABC is op uitnodiging, de groepen staan vast en de reserveerregel geldt niet voor deze leskinderen. Zij zijn  al aangemeld voor hun zwemlesmoment.

Tijden en Tarieven 2021
De dagen, tijden en bijbehorende tarieven van onze activiteiten, hebben we voor je bij elkaar gezet op de pagina ‘Tijden & Tarieven‘.

Huisregels & Veiligheid en hygiëneregels
Ook in deze bijzondere tijd, gelden de huisregels van zwembad Brandenburg. Neem deze door voordat je naar het zwembad gaat; dat kan via deze directe LINK

Alle huisregels van zwembad Brandenburg zijn zoals altijd van toepassing en worden nu aangevuld met de RIVM/ Corona richtlijnen die in het Protocol verantwoord sporten staan Veiligheid en hygiëneregels. Deze kun je nalezen via deze directe LINK

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Zwembad Brandenburg

Leyenseweg 129
3721 BC Bilthoven