Coronaproof zwemmen

13mei

Alle doelgroepen en het banenzwemmen mogen doorgang vinden mits er zich maximaal 30 mensen in de ruimte bevinden. Dat gaan we natuurlijk regelen.

Er mag helaas niet meer ingehaald worden tijdens het zwemmen en de 1,5 meter tussen zwemmers moet gehandhaafd worden. Ook het douchen moet voorlopig weer even thuis gebeuren.

Veel zwemplezier!

In de herfstvakantie (zaterdag 17 oktober t/m zondag 25 oktober) hebben we een aangepast rooster. Op het vakantierooster staan:

 • banenzwemmen en banenzwemmen warm water
 • recreatief zwemmen
 • aquajoggen en aquarobic
 • oefenzwemmen leskinderen

Het rooster voor de week vanaf maandag 26 oktober, komt volgende week op de site te staan. Inclusief de reserveringstijden voor die en de volgende weken.

Alle activiteiten zijn op reservering. Dit doe je dus vooraf via het juiste reserveringsformulier, welke je hieronder voor jouw activiteit kunt vinden.

Onze zwemactiviteiten

 • Oefenuurtje: Hoera…terug van weggeweest. Voor de kinderen die op zwemles zitten en willen oefenen starten we op zaterdagmiddag weer een oefenuurtje om 14.00 uur. Voor vragen omtrent het leren zwemmen loopt er een gediplomeerd zwemonderwijzer rond. Per (goed zwemmende) ouder mag er 1 kind mee het zwembad in. Reserveren vooraf is verplicht via het Reserveringsformulier Oefenzwemmen
 •  Aquajoggen: De lessen van dinsdag, donderdag  en vrijdag starten om 10.45. De andere lessen houden dezelfde tijd. Reserveer vooraf  via het Reserveringsformulier Aquajoggen.
 • Ouder & kind zwemmen:Zingen mag nog niet, maar desondanks maken we er een leuke les van. De lessen worden gegeven op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 10.30 uur. Reserveren kan via het Reserveringsformulier Ouder en kind zwemmen.
 • Fibroswim: De lessen zijn op dinsdag en donderdag om 11.30 uur. Op woensdag begint de les om 13.15 uur. Reserveren vooraf kanvia het Reserveringsformulier Fibroswim.
 • Fifty Fit:De lessen zijn op dinsdag en donderdag en beginnen om 8.15 uur. Reserveren kan via het Reserveringsformulier Fifty Fit.
 • Trimzwemmen: De maandagles blijft ongewijzigd, de vrijdagles vervalt voorlopig. Reden hierachter is het gelijktijdig starten met het ouder en kind zwemmen, dit geeft teveel bezoekers tegelijk. Reserveer vooraf  via het Reserveringsformulier Trimzwemmen.
 • Banenzwemmen: Banen zwemmen reserveert u voor een uur; u kunt 3 kwartier zwemmen en u heeft daarna 15 minuten om aan te kleden en het bad te verlaten. We breiden uit op woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur. Reserveer vooraf  via het Reserveringsformulier Banenzwemmen of Banenzwemmen WARM water.
 • Discozwemmen: Op de vrijdagavonden van 19.00 tot 21.00 mag een ieder t/m 12 jaar  met zwemdiploma komen discozwemmen. Ouders mogen eventueel mee komen om SAMEN met hun kind te zwemmen. Reserveer vooraf  via het Vanwege de corona maatregelen mogen er geen ouders in de multifunctionele ruimte verblijven tijdens het discozwemmen. Ook niet als het gaat om een partijtje. Reserveer vooraf  via het Reserveringsformulier Discozwemmen.

Op zondag is er familie zwemmen  van 12.00 tot 14.00. Een deel van het bad is tijdens het familie zwemmen verwarmd, de bodem is aan de ene kant verhoogt tot 60 cm en aan andere kant tot 90 cm. In het ondiepe deel mogen ouders met kinderen zonder diploma genieten van een heerlijke frisse “duik”. (kinderen zonder diploma worden alleen toegelaten met zwemvleugels en onder begeleiding van iemand die kan zwemmen en 18 jaar of ouder is). Aan de andere kant van de wand is het 2 meter diep en kouder. Alleen kinderen en volwassenen met een zwemdiploma mogen hier gebruik van maken. Er zal tijdens het familie zwemmen speelmateriaal in het water liggen aan beide kanten van de wand.

Ook zijn we tegenwoordig weer te vinden op Facebook. Wordt lid om op de hoogte te blijven van de actualiteiten

Jouw bezoek aan Brandenburg
Wat moet jij weten als je naar het zwembad gaat? We nemen je mee, op een tour door het bad. Loop je mee?

Tarieven 2020
De tarieven voor 2020  hebben we voor je bij elkaar gezet op de pagina ‘ Tarieven 2020‘.

Huisregels & Veiligheid en hygiëneregels
Ook in deze bijzondere tijd, gelden de huisregels van zwembad Brandenburg. Neem deze door voordat je naar het zwembad gaat; dat kan via deze directe LINK

Alle huisregels van zwembad Brandenburg zijn zoals altijd van toepassing en worden nu aangevuld met de RIVM/ Corona richtlijnen die in het Protocol verantwoord sporten staan Veiligheid en hygiëneregels. Deze kun je nalezen via deze directe LINK

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Zwembad Brandenburg

Leyenseweg 129
3721 BC Bilthoven