Aquavaria

Met veel variatie aan je conditie werken.

Wil je werken aan je conditie? Met veel variatie tijdens je les? Aquavaria is een pittige watersporttraining van 45 minuten, waarbij je hartslag flink omhoog gaat en je conditie wordt uitgedaagd. Bij zwembad de Duker ben je ook daarvoor aan het goede adres.

Tijdens de les maak je gebruik van een wetbelt. Deze drijfriem zorgt voor een verticale houding in het water. Vanuit deze positie kun je loop-, aerobic- en fitnessbewegingen uitvoeren met behulp van verschillende materialen, zonder de bodem van het bad te raken. Met een heerlijk muziekje op de achtergrond kun je de oefeningen meedoen in je eigen tempo.

Ook werken we zonder wetbelt aan onze conditie door oefeningen waarbij je gebruik maakt van de beweegbare bodem waarop je kunt staan.

Zo vullen we de les met verschillende oefeningen van verschillende aquasporten, waaronder aquajoggen, aquarobics en trimzwemmen, waardoor het veel variatie oplevert en de les gevarieerd blijft. Met fijne muziek om je oefeningen te begeleiden is de les compleet.

Nog even op een rij:

  • gevarieerde les
  • oefeningen met verschillende materialen
  • dinsdagavond in het wedstrijdbad van 19.30 – 20.15 uur.

Kom langs voor een gratis proefles en wie weet valt deze gevarieerde les bij je in de smaak.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88