guppyzwemmen

We mogen weer!!! Vanaf dinsdag 8 juni 2021 is er weer guppyzwemmen. We hopen dat jullie weer komen. Vooraf reserveren is een verplichting die van overheidswege is opgelegd. Dat mag de pret niet drukken van een heerlijk half uurtje spetteren en spatteren.

Tijdens deze speelse lessen maken wij de kinderen vertrouwd met het water met diverse leuke oefeningen en bijbehorende liedjes: een prima voorbereiding op de zwemlessen.

Watervrij maken van je kind is een belangrijke eerste stap in de toekomstige zwemcarrière van je kind. Tijdens de guppylessen zorgen wij ervoor dat je kind vriendjes gaat worden met het water.

Spetteren met water, lekker vrij bewegen, springen en klauteren in het water zijn belangrijke eerste  stappen voordat je kind aan de echte zwemlessen gaat beginnen.

Op dinsdag tussen 9.00-10.30 uur hebben wij 3 groepen waarin oefeningen worden gedaan die zijn afgestemd op de leeftijd van je kind. Je kunt op elk moment instappen, er is geen wachtlijst.

Vaak worden de oefeningen gecombineerd met leuke liedjes zodat het een gezellige les is waarin het contact tussen ouder en kind voorop staat.

Wil je de prijzen en tijden weten? We hebben alle informatie voor je op een rij gezet.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Planetenlaan 15
2024 EN Haarlem

023 - 512 17 80