Aqua Bootcamp

Helaas, nu even niet.

Voor echte bikkels!

Wil jij sterker en fitter worden? Dan is Aqua bootcamp iets voor jou! Aqua Bootcamp is een powerzwemtraining van 45 minuten, gericht op kracht en conditie. Tijdens een mix van zwemvormen en oefeningen in het water en op de kant word je uitgedaagd je grenzen te verleggen. Aqua bootcamp staat voor actie, snelheid, afwisseling en samenwerking, met en zonder trainingsmateriaal.

Deze les staat onder leiding van speciaal opgeleide instructeur. Aqua Bootcamp is bij uitstek geschikt voor zowel geoefende als niet-geoefende zwemmers die hun uithoudingsvermogen willen verbeteren. De door het water opgewekte weerstand zorgt voor het versterken van de spieren op een effectieve manier. Daarbij is de kans op blessures in het water klein. De verschillende afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je je fitter, actiever en sterker gaat voelen. Het is pittig en uitdagend maar voor bijna iedereen toegankelijk.

Alles over Aqua Bootcamp
Wanneer            Woensdagavond van 19.30 – 20.15 uur
Voor wie             Fanatieke sporters vanaf 16 jaar
Kledingadvies   Badkleding

Meedoen: I.v.m. de coronamaatregelen is Reserveren verplicht: klik op de link achter de activiteit in het tijden en tarieven schema onderaan de pagina.

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06