Coronamaatregelen vanaf 6 november 2021

Beste bezoeker van Zwembad Dijnselburg,

De Rijksoverheid heeft afgelopen dinsdag aangekondigd dat het coronatoegangsbewijs (CTB) op meer plekken verplicht wordt. Zo ook in het zwembad. Wij hadden gehoopt dat het niet zo ver zou komen. Na het Kamerdebat van gisteravond, heeft de overheid toch besloten dat voor bezoekers aan een binnen(sport)accommodatie / zwembad een Coronatoegangsbewijs geldt als die bezoeker 18 jaar of ouder is. Of je nu gaat zwemmen of als begeleider of publiek meekomt. Wij vinden het erg jammer dat we een stap terug moeten doen, maar we zijn blij dat zwemmen nog steeds mogelijk is en wij volgen dan ook de maatregelen van de overheid.

Dus: De zwemactiviteiten mogen gewoon doorgaan, douches en kleedkamers zijn open. Tot en met 17 jaar kan dat zonder beperkingen en vanaf 18 jaar met een coronatoegangsbewijs.
Het afzwemmen en de zwemles hebben wat toevoegingen, deze hebben alle ouders/verzorgers een mail inmiddels ontvangen.

Nog 1 belangrijke aanvulling: we weten dat de meningen over het Coronatoegangsbewijs uiteenlopen en er fanatiek over wordt gediscussieerd. We vragen je in gedachten te houden dat ons team wordt gevraagd deze regels toe te passen of te handhaven en hier zelf geen invloed op heeft.

Team zwembad Dijnselburg

Deel dit artikel

Kopieer link
2

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06