Nieuwsbrief zwemles 27-09-2021

29sep

Nieuwsbrief Zwemles 27-09-2021

Beste ouders/verzorgers van de zwemleskinderen,

In deze nieuwsbrief geven wij je meer uitleg over het brengen, ophalen en andere zaken die ervoor zorgen dat de zwemlessen goed kunnen verlopen. Wij hebben op dit moment nog te maken met de corona maatregelen volgens de RIVM richtlijnen en het verantwoordzwemmen protocol.
Nu de 1,5 meter niet meer verplicht is en de aantal personen per m2 vrij gegeven is kunnen de kijklessen ook weer van start gaan. Ondanks dat de 1,5 meter niet meer verplicht is, geef elkaar wel de ruimte.

Algemeen:

Scan bij binnenkomst te allen tijde de leskaart van het kind.
Tien minuten voor aanvang van de zwemles mag je via de voordeur, langs de receptie naar binnen gaan richting de kleedkamers. Je mag je kind omkleden in de wisselcabines of in de gemengde kleedruimte, groepskamers 1 t/m 4. Daarna breng je je kind naar de desbetreffende instructeur bij het juiste bassin. Dan ga je weer naar de uitgang en wacht je bijv. in de horeca/wachtruimte zonder test.
In de groepskleedkamers kan je de kleding van je kind laten hangen(op eigen risico), maar laat in de wisselcabines niets hangen en gebruik daarvoor een kluisje of in het middenpad de kledingrekken met hangers.
In principe heeft je kind een vaste lesgever. Bij afwezigheid wordt de vervanger bij de receptie bekend gemaakt. Ondanks het verloop van instructeurs doen wij onze uiterste best om per zwemles weer een vaste instructeur in te delen.
Het zwemvest gaat tijdens de zwemles regelmatig aan en uit. Zet daarom de naam van je kind in het zwemvest.
Neem voor het onderdeel “gekleed zwemmen” vanaf fase 5 de juiste kleding (volgens de kleding eisen) mee.
Mocht je een instructeur willen spreken, dan ligt er op de tafel bij de receptie een terugbelverzoek. Vul deze in en doe die in de daarvoor beschikbare ton, dagelijks wordt deze geleegd. Je wordt dan door de zwemonderwijzer teruggebeld en zo kunnen de zwemlessen op tijd starten. Dit om vertraging bij de zwemles te voorkomen.
Ook bij de receptie kan je je inschrijven als plasouder, dit houdt in dat het voor jou een extra kijkles is en moet er een kind naar het toilet, dan gaat deze onder jou begeleiding richting de toiletruimte en weer terug naar het bassin

Brengen en ophalen:
Je mag je kind omkleden in de wisselcabines of in de gemengde kleedruimte, groepskamers 1 t/m 4. Daarna breng je je kind naar de desbetreffende instructeur bij het juiste bassin. Dan ga je weer naar de uitgang en wacht je bijv. in de horeca/wachtruimte zonder test.
Mocht er een specifiek probleem zijn (bijvoorbeeld: kind is niet helemaal lekker, gevallen, etc.), geef dit dan aan bij de zweminstructeur.
Vijf minuten voor einde van de zwemles mag je via de receptie weer naar binnen. Dan zie je nog een stukje van de zwemles en daarna neem je je kind mee naar de kleedkamers of wisselcabines waar je je kind dan om kan kleden om weer naar huis te gaan.

Tijdens de zwemles:
Mocht er een kind naar het toilet moeten, dan loopt er nu nog een zwembadmedewerker mee. Zodra er plasouders zijn dan lopen zij mee richting het toilet.
In week 41, van maandag 11 oktober t/m zaterdag 16 oktober, is er weer kijkles. Ook al wordt dit weer vrijgegeven, houd wel rekening met elkaar.

Fases:
Wij werken voor A met 5 fases, B 1 fase en C 1 fase:
Zodra er ongeveer 10 weken voorbij zijn, afhankelijk hoe de vakanties en afzwemmomenten vallen, en je kind is aan de volgende fase toe, dan krijgt hij/zij een schubje voor de regenboogvis.
Is je kind er niet aan toe, wordt dit ook met je besproken.
In onderstaande staan de proef- en afzwemmomenten vanaf fase 5.
Proefzwemmen/afzwemmen datums:
Proefzwemmen A is alleen in de week van 25 oktober 2021.
Proefzwemmen B en C is alleen in de week van 1 november 2021.
Afzwemmen A is op zaterdag 6 november vanaf 15.30 uur
Afzwemmen B en C is op zaterdag 13 november 2021 vanaf 15.30 uur

Vakantie:
Herfstvakantie is van 16 oktober t/m 24 oktober 2021
Ondanks eerdere berichtgeving, gaan de zwemlessen niet door!
Maar je kunt wel recreatief komen zwemmen. Op de leskaart, kan je zoon/dochter onder begeleiding van 1 betalende ouder/verzorger gratis zwemmen.
Kerstvakantie is van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022
Let op, wij gaan niet door met zwemlessen!

Wij hopen je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen of suggesties zijn, horen wij deze graag. Laat in dat geval even een berichtje achter bij de receptie.

Met vriendelijke groet,
Team Zwembad Dijnselburg

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06