B & C- vakantiepakket

Een sportieve, leuke vakantie week meemaken en ook nog je B of C-diploma halen..... dit kan in zwembad Hoogland! (als de corona maatregelen het toelaat).

Tijdens deze gave vakantie-week zullen we veel in het water bezig zijn om alle vereisten van het B of C-diploma onder de knie te krijgen. Daarnaast gaan we ook stoere waterspelletjes doen. Deze week wordt afgesloten met een tof zwemfeest.

Wanneer:

Voorjaarsvakantie: maandag 28 februari t/m vrijdag 4 maart

Tijd: van 09.00 tot 12.00 uur

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Schrijf je nu in!

Meebrengen: Zwemkleding, handdoek, badjas, slippers, 1 tussendoortje, drinken en zwemkleding; lange broek met zakken en rits, t-shirt met lange mouwen, zwemschoenen en een regenjas voor C. Graag een plastic zak met naam, om natte kleding in te doen.

Minimaal 10 deelnemers en maximaal 20 deelnemers per groep. Inschrijven alleen mogelijk als je nog geen C pakket hebt aangeschaft.

Inschrijven: inschrijven kan via deze link. Je inschrijving is definitief als de  €138,- is voldaan bij de receptie van zwembad Hoogland. Heb je al een A/B pakket gekocht dan betaal je 69,- voor het B- vakantiepakket. Bij het niet behalen van het B- of C diploma is instromen in reguliere les op zaterdagmiddag mogelijk.

De voorwaarden nog even op een rijtje:

  • voor kinderen vanaf 6 jaar
  • inschrijven kan via deze link.
  • geen diploma gehaald? Dan direct kosteloos instromen bij de reguliere C zwemles.

Wat is er leuker dan in één week je C diploma halen en ook nog stoere spelletjes doen? Schrijf je snel in!

Meldpunt
Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor contact opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Hoogland

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.