Snelles C diploma

Neem deel aan onze snel-zwemcursus c diploma!

Tijdens deze gave snel-zwemcursus zullen we veel in het water bezig zijn om alle vereisten van het C-diploma onder de knie te krijgen. Daarnaast gaan we ook stoere waterspelletjes doen. Deze week wordt afgesloten met een tof zwemfeest.

  • Wanneer: van maandag 21 t/m donderdag 24 december 2020
  • Tijd: van 09.00-12.00 uur

Schrijf je nu in!

Meebrengen: Zwemkleding, handdoek, badjas, slippers, 1 tussendoortje, drinken en zwemkleding = lange broek met zakken en rits, t-shirt met lange mouwen, zwemschoenen, regenjas. Graag een plastic zak met naam, om natte kleding in te doen.

Minimaal 10 deelnemers en maximaal 20 deelnemers per groep. Inschrijven alleen mogelijk als je nog geen C pakket hebt aangeschaft.

Inschrijven: inschrijven kan via deze link. Je inschrijving is definitief als het lespakket C (€ 132,00) is voldaan bij de receptie van zwembad Hoogland. Uiterlijke inschrijf-/betaaldatum is 14 december 2020. Bij het niet behalen van het C diploma is instromen in reguliere les mogelijk op maandag.

De voorwaarden nog even op een rijtje:

  • voor kinderen vanaf 6 jaar die in het bezit zijn van een A en B diploma
  • inschrijven kan via deze link. Je inschrijving is pas definitief als het lespakket C (€ 132,00) is voldaan bij de receptie van zwembad Hoogland
  • geen diploma gehaald? Dan direct kosteloos instromen bij de reguliere C zwemles.

Wat is er leuker dan in één week je C diploma halen en ook nog stoere spelletjes doen? Schrijf je snel in!

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Amersfoort

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.