Vakantie pakket C-diploma

Een sportieve, leuke vakantie week meemaken en ook nog je C-diploma halen..... dit kan in zwembad Hoogland! (als de corona maatregelen het toelaat). De  meivakantie is helemaal VOL!

Tijdens deze gave vakantie-C-week zullen we veel in het water bezig zijn om alle vereisten van het C-diploma onder de knie te krijgen. Daarnaast gaan we ook stoere waterspelletjes doen. Deze week wordt afgesloten met een tof zwemfeest.

  • Wanneer: van maandag 3 mei tot en met vrijdag 7 mei 2021 VOL
  • Tijd: van 09.00-12.00 uur

Schrijf je nu in!

Meebrengen: Zwemkleding, handdoek, badjas, slippers, 1 tussendoortje, drinken en zwemkleding (lange broek met zakken en rits, t-shirt met lange mouwen, zwemschoenen en regenjas). Graag een plastic zak met naam, om natte kleding in te doen.

Minimaal 10 deelnemers en maximaal 20 deelnemers per groep. Inschrijven alleen mogelijk als je nog geen C pakket hebt aangeschaft.

Inschrijven: inschrijven kan via deze link. Je inschrijving is definitief als het lespakket C (€138,00) is voldaan bij de receptie van zwembad Hoogland. Uiterlijke inschrijf-/betaaldatum is maandag 26 april. Bij het niet behalen van het C diploma is instromen in reguliere les mogelijk op maandag.

De voorwaarden nog even op een rijtje:

  • voor kinderen vanaf 6 jaar die in het bezit zijn van een A en B diploma
  • inschrijven kan via deze link. Je inschrijving is pas definitief als het lespakket C (€ 138,00) is voldaan bij de receptie van zwembad Hoogland
  • geen diploma gehaald? Dan direct kosteloos instromen bij de reguliere C zwemles.

Wat is er leuker dan in één week je C diploma halen en ook nog stoere spelletjes doen? Schrijf je snel in!

Meldpunt
Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor contact opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Amersfoort

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.