Discozwemfeestje

De leukste feestjes vier je bij Octopus!

I.v.m. de huidige richtlijnen, is het momenteel niet mogelijk om een disco-arrangement te reserveren. Alleen discozwemmen kan natuurlijk wel. Vanaf september staat het reserveringsformulier online.

Kom je een feestje vieren? Onze speciale arrangementen zorgen ervoor dat je thuis geen rommel hebt en iedereen zich uitstekend vermaakt! In de zomervakantie kun je geen kinderfeestjes reserveren.

Discozwemfeestje:

Een discozwemfeestje kun je alleen op vrijdagavond vieren, in combinatie met het discozwemmen. Tot 19.00 uur is alleen het recreatiebad open. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren voor iedereen open en begint de discoavond. Het wedstrijdbad gaat dan ook open. De starttijd van je feestje mag je zelf bepalen, wij zijn de hele dag open.

Wat zit er in het disco-arrangement?

  • entreekaartje voor het discozwemmen
  • een buffet met patat, minisnacks, (ook Halal snacks op aanvraag) poffertjes, knakworstjes, appelmoes en mayonaise, ranja en een verrassingstoetje
  • voor de jarige een cadeautje
  • keuze uit 2 tijden voor het buffet: 17.15 uur of 18.30 uur
  • een spelprogramma voor jouw jarige, in een apart bad, onder begeleiding van een gediplomeerde toezichthouder. Kies uit een balspel, estafettespel of survival.
  • Prijs € 12,35 per persoon

 

Zin in zo’n leuk feest? Reserveer dan wel op tijd! Dit kan alleen telefonisch of bij de receptie van het zwembad.

Contact

Wat wil je vragen? (reserveren is op deze manier niet mogelijk)

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43