Meer bewegen voor ouderen

Meer bewegen voor ouderen: vitaler door bewegen in het water.

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Blijf langer fit, mobiel en gezond door aan je conditie te werken. Het mooie van sporten in het water is dat het water ongemerkt voor extra spierspanning zorgt en je gewrichten soepel maakt. Je kunt aan deze aquagymlessen meedoen ongeacht zwemvaardigheid of conditie.

Ben je minder mobiel? Geen probleem! Zwembad Octopus beschikt over mindervalidenkleedruimtes, een zwembadlift en een luie trap om makkelijk in het extra verwarmde water te komen. Er zijn zwembadrollators en zwembadrolstoelen te leen.

In onze lessen, die deels op muziek gegeven worden, gebruiken wij diverse lesmaterialen. Dit zit uiteraard bij het lesgeld inbegrepen zodat je dat niet zelf hoeft te kopen. Je krijgt les van een ervaren zwemdocente in ons extra verwarmde doelgroepenbad (gemiddeld 33 graden) op maandag tussen 11.00 en 14.45 uur of op donderdag tussen 09.30-12.30 uur.

Bij zwembad Octopus wordt het water door middel van zoutelektrolyse gedesinfecteerd. Dit betekent dat wij geen chloor aan het water toevoegen, maar er wordt een chloorverbinding tot stand gebracht door zoutelektrolyse. Mensen met bijvoorbeeld ademhalings- en huidproblemen hebben hier baat bij.

Uiteraard staan plezier en gezelligheid in de eerste plaats voorop, daarnaast kun je ontspannen werken aan coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht om vitaal te blijven.

Wat je verder nog wilt weten:

  • na de les nog even relaxen? Dat kan in ons bubbelbad!
  • Drink samen nog een kopje koffie of thee na afloop
  • in de kerstvakantie en de zomervakantie komen de lessen te vervallen
  • opbergen van je kleding kan in een kledingkastje. Dit kost € 0,20
  • de betaling gaat maandelijks via automatische incasso.

 

Interesse in een gratis proefles? Meld je aan via het aanmeldformulier of bel met de receptie.

 

Contact

Wat wil je vragen? (reserveren is op deze manier niet mogelijk)

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43