Algemene informatie zwemlessen

30jan

Kledingeisen

Fase 1 en 2: badkleding met daaroverheen een T-shirt met korte mouwen

Fase 3 en 4: badkleding met daaroverheen een T-shirt met korte mouwen en korte broek/rok

Fase 5 (A-diploma): Badkleding met daaroverheen een T-shirt, blouse of hemd met lange mouwen, een lange broek/rok en schoenen met een harde zool (plastic-, leren- en sportschoenen zijn toegestaan). Broeken die naadloos aansluiten op de huid zijn niet toegestaan.

Fase 6 (B-diploma): Badkleding met daaroverheen een T-shirt, blouse of hemd met lange mouwen, een lange broek/rok en schoenen met een harde zool (plastic-, leren- en sportschoenen zijn toegestaan). Broeken die naadloos aansluiten op de huid zijn niet toegestaan.

Fase 7 (C-diploma): idem als bij de A en B lessen met daaroverheen een jas

Uitleg doorschuiven lesgroepen

Maandag/donderdag of dinsdag/vrijdag:

Voor het A en B diploma dient je kindje 6 fases te doorlopen, iedere fase duurt 8 weken (ex. vakanties). Binnen die 8 weken beoordeelt de zwemonderwijzer of je kindje aan de eisen van de fase voldoet. Voldoet je kindje aan de eisen die gesteld zijn voor die fase, neemt de zwemonderwijzer je kindje mee naar de volgende fase. Voldoet je kindje niet aan die eisen, doet je kindje de fase nogmaals. De laatste les van de fase (valt altijd samen met het afzwemmen B-diploma) krijgt je kindje een briefje mee (met daarop een eventuele wijziging van lestijd, lesbad of zwemonderwijzer) en het onderdeel van Octi. De lestijd van fase 1 van 17.30 uur verandert na 8 weken. De lessen worden dan 40 minuten en de lestijd zal veranderen naar 16.00 of 16.40 uur. Je kan op een infoles je voorkeur kenbaar maken bij de lesgever.

Uurslessen 1x per week: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag:

Voor het A en B diploma dient je kindje 6 fases te doorlopen, iedere fase duurt 10 weken (ex. vakanties). Binnen die 10 weken beoordeelt de zwemonderwijzer of je kindje aan de eisen van de fase voldoet. Voldoet je kindje aan de eisen die gesteld zijn voor die fase, neemt de zwemonderwijzer je kindje mee naar de volgende fase. Voldoet je kindje niet aan die eisen, doet je kindje de fase nogmaals. De laatste les van de fase krijgt je kindje een briefje mee (met daarop een eventuele wijziging van lestijd, lesbad of zwemonderwijzer) en het onderdeel van Octi.

Woensdag/zaterdag

Voor het A en B diploma dient je kindje 6 fases te doorlopen, iedere fase duurt 5 weken (ex. vakanties). Binnen die 5 weken beoordeelt de zwemonderwijzer of je kindje aan de eisen van de fase voldoet. Voldoet je kindje aan de eisen die gesteld zijn voor die fase, neemt de zwemonderwijzer je kindje mee naar de volgende fase. Voldoet je kindje niet aan die eisen, doet je kindje de fase nogmaals. De laatste les van de fase krijgt je kindje een briefje mee (met daarop een eventuele wijziging van lestijd, lesbad of zwemonderwijzer) en het onderdeel van Octi.

 

Overige informatie

Op de infodag/betaaldag betaal je de volgende termijn(en) van het lespakket. Na 8 termijnen ben je klaar met betalen. Op de infodag mogen de kinderen ook met kleding aan oefenen.

Vragen m.b.t. de zwemles kan je tijdens een infoles stellen aan de lesgever van je kindje(s). Je kan eventueel een terugbelverzoek indienen bij de receptie.

Als je kindje een keer niet komt, bijvoorbeeld door ziekte, hoef je dit niet door te geven. Als je kindje een aantal keer niet komt, geef je het dan even door?

Eventuele wijzigingen en/of andere belangrijke informatie vind je op het informatiescherm in de hal bij de receptie. Als je staat te wachten om je zwempas te laten scannen, kijk dan gelijk even op dat scherm.

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Contact

Wat wil je vragen? (reserveren is op deze manier niet mogelijk)

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43