Lifeguards & Horecamedewerkers gezocht

11mei

Waar?

Voor Sijsjesberg in Huizen, één van de mooiste openluchtzwembaden in Nederland, zoeken wij enthousiaste horecamedewerkers en lifeguards voor de periode mei t/m september 2021.

Wat ga je doen als horecamedewerker?

Straal jij één en al gastvrijheid uit en vind je het fijn om mensen in de watten te leggen? Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de gasten van onze horeca en het zwembad een geweldige tijd hebben. Je ontvangt gasten met je vriendelijkste lach, verzorgt hun food & drinks en houdt alles netjes en schoon.

Je beschikt bij voorkeur over enige horeca-ervaring en het is een pré als je een EHBO, BHV-diploma of een certificaat Sociale Hygiëne hebt. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed en ben je zeer flexibel, servicegericht en kan je met iedereen makkelijk overweg, van kinderen tot ouderen.

Wat ga je doen als lifeguard?

Ben jij een waterliefhebber en doe je niets liever dan anderen een leuke tijd bezorgen? Als lifeguard zorg jij er samen met je collega’s voor dat de gasten een fantastische dag hebben. Je ontvangt gasten met een glimlach, informeert en adviseert ze en waarborgt hun veiligheid aan de badrand. Met jouw vriendelijke aanwezigheid als toezichthouder zorg je voor rust en een nette uitstraling van het zwembadterrein.

Je beschikt uiteraard over goede zwemvaardigheid en het is een pré als je een EHBO en/of BHV-diploma hebt. Daarnaast ben je sociaal en klantgericht voor zowel jong als oud, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en blijf je altijd vriendelijk.

Dus, ben je deze zomer beschikbaar? Minimaal 16 jaar voor horecamedewerker en minimaal 18 jaar voor lifeguard? En stroomt er zwemwater en gastvrijheid door je aderen? Dan zoeken we jou!

Wat krijg jij?

Een superleuke (bij)baan en een ontzettend gezellig team waar je mee samenwerkt. Je wordt flexibel ingezet en je salaris is gebaseerd op de CAO Zwembaden. Om jezelf officieel lifeguard te mogen noemen, krijg je een uitgebreide zwemtest. Zodat je klaar staat om onze badgasten een leuke en veilige tijd te bezorgen!

Hoe kom ik aan deze baan?

Door je enthousiasme met ons te delen en te klikken op de knop ‘solliciteren’.  We zijn erg benieuwd naar jou, je ervaring en je beschikbaarheid. Dus vertel ons wat meer over jezelf en geef in je sollicitatie alsjeblieft antwoord op de volgende vragen:

  • Welke weken ben je deze zomer beschikbaar om te werken?
  • Op welke (vaste) dagen doordeweeks en/of in het weekend wil je werken?
  • Ga je nog op vakantie? Zo ja, wanneer en hoe lang?
  • Wat lijkt je zo leuk aan deze baan en waarom willen we jou?

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met de afdeling HRM via hrm@sro.nl of bel of Whatsapp naar 06-22238840. Geen vragen meer? Wacht dan niet langer en solliciteer via de volgende link:
https://werkenbij.sro.nl/vacaturebeschrijving/lifeguards-en-horecamedewerkers-sijsjesberg

Hopelijk tot snel!

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Locatiegegevens

Ericaweg 22
1272 CT Huizen

035 - 525 3884