Coronamaatregelen – per 15 januari 2022
Het nieuwe kabinet heeft vrijdagavond 14 januari versoepelingen aangekondigd voor winkels, onderwijs en sport. Natuurboerderij de Brinkhorst was al open en mag ook binnen de nieuwe richtlijnen gewoon open blijven.

Wel geldt de 1,5 meter afstand en een mondkapje is verplicht in de binnen locatie. Wij zijn open:

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
  • zaterdag en zondag van 13.00 – 16.30 uur

NIEUW: Ons steunen via een gift? We hebben onze fysieke ‘giftenbus’ omgeruild voor een online versie. Geen losse muntjes meer. Je kunt je gift overmaken via deze QR-code en iDEAL

Volg onze website
Een lokaal of ruimte huren kan weer, zonder beperkingen. Alle informatie over Huren en eventuele Coronahuurvoorwaarden hebben we op deze speciale Huur-pagina gezet. Ook kinderfeestjes en de inloop van de BSO mogen weer. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. De laatste informatie over onze accommodaties en de coronamaatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen. Volg ons ook via Facebook of Instagram!

De Brinkhorst: een oase van rust
Natuurboerderij de Brinkhorst is een groene oase in de wijk Vathorst. Het is een ideale ontmoetingsplek voor jong en oud. De Brinkhorst is een oude boerderij die verbouwd is met deels onzichtbare duurzame aanpassingen. Nu kan de boerderij nog jaren mee.

Onze kinderboerderij biedt onderdak aan boerderijdieren van diverse Nederlandse rassen. Deze dieren kun je zien en aaien in de knuffelweide. Elke werkdag worden onze dieren met liefde verzorgd door het groen- en klussenteam van Amerpoort. Amerpoort biedt op deze manier dagbesteding op Natuurboerderij de Brinkhorst.

Het erf en de stal kun je tijdens de openingstijden bezoeken, de rest van het terrein is openbaar wandelgebied. Dit wandelgebied laat zien hoe het landschap er heeft uitgezien voordat Vathorst gebouwd werd, toen alles nog boerenland was. Op het erf kun je heerlijk buiten spelen. Er is heel veel ruimte zodat je kunt rondracen met iets uit ons wagenpark. Leef je lekker uit in de natuurspeelplaats met klimmen en klauteren en vies worden. Heb je van het spelen lekkere trek en dorst gekregen? Bezoek ’t Brinkeltje. Hier is van alles te koop, van koffie, ijs tot cadeautjes.

Ontdek De Brinkhorst zelf en doe je oudste kleren aan!

kikker

Neem contact op

Waar mogen wij je over bellen of mailen?

Locatiegegevens

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort

033 - 888 17 80

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag & zondag: 13:30 - 16:30