Update 1 december:
Vanaf vandaag, 1 december 2020, is het dragen van een mondkapje in onze accommodatie verplicht. Dit is een landelijke maatregel, ingesteld door de Rijksoverheid.
Iedereen van 13 jaar en ouder draagt vanaf 1 december 2020 binnen een (niet-medisch) mondkapje, als je staat of loopt. Neem zelf een mondkapje mee.

Let wel: Verder zijn de coronamaatregelen ingegaan op 14 oktober 2020, onverkort van kracht zijn.

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00-17.00 uur en in het weekend van 13.30-17.30 uur. Er gelden (nog steeds) een aantal regels, waarvan dit de belangrijkste zijn:

  • Grote groepen (o.a. BSO en kinderfeestjes) zijn helaas nog niet toegestaan
  • Vanaf 1-12-2020 is het dragen van een (niet-medisch) mondkapje binnen verplicht als je staat of loopt. Neem zelf een mondkapje mee.
  • Verder zijn er mogelijkheden en ook beperkingen m.b.t. het gebruik van spelmateriaal, toiletten en verhuur.

Kijk voor de uitgebreide informatie op de speciale nieuwspagina ‘Blij dat we weer open zijn!’

Wij rekenen erop dat onze bezoekers alle maatregelen, aangepaste huisregels én aanwijzingen van onze medewerkers (blijven) opvolgen.

Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

De Brinkhorst: een oase van rust
Natuurboerderij de Brinkhorst is een groene oase in de wijk Vathorst. Het is een ideale ontmoetingsplek voor jong en oud.

De Brinkhorst is een oude boerderij die verbouwd is met deels onzichtbare duurzame aanpassingen. Nu kan de boerderij nog jaren mee.

Onze kinderboerderij biedt onderdak aan boerderijdieren van diverse Nederlandse rassen. Deze dieren kun je zien en aaien in de knuffelweide. Elke werkdag worden onze dieren met liefde verzorgd door het groen- en klussenteam van Amerpoort. Amerpoort biedt op deze manier dagbesteding op Natuurboerderij de Brinkhorst.

Het erf en de stal kun je tijdens de openingstijden bezoeken, de rest van het terrein is openbaar wandelgebied. Dit wandelgebied laat zien hoe het landschap er heeft uitgezien voordat Vathorst gebouwd werd, toen alles nog boerenland was.

Op het erf kun je heerlijk buiten spelen. Er is heel veel ruimte zodat je kunt rondracen met iets uit ons wagenpark. Leef je lekker uit in de natuurspeelplaats met klimmen en klauteren en vies worden.

Heb je van het spelen lekkere trek en dorst gekregen? Bezoek ’t Brinkeltje. Hier is van alles te koop, van koffie, ijs tot cadeautjes.

Ontdek het zelf en doe je oudste kleren aan!

 

Lees meer….

kikker

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort

033 - 888 17 80

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag & zondag: 13:30 - 16:30