Maandag 17 mei 2021 heeft de Rijksoverheid bevestigd dat we vanaf woensdag 19 mei 2021 weer open mogen voor bezoekers. Dat is heel goed nieuws!

Reserveren en registratie
We zijn open van dinsdag tot en met zondag, van 14.00-1700 uur. Volgens de richtlijnen:

  • Er mogen maximaal 40 gasten tegelijk op het erf, volwassenen plus kinderen. Dit is exclusief medewerkers.
  • Je moet je plekje even reserveren. Dat kan bij de entree van De Brinkhorst. Je krijgt een geel label met een nummer tussen de 1 en de 40.  Zijn de labels op, dan kun je je naam op de reserveerlijst zetten. Als je aan de beurt bent, kun je naar binnen.
  • Er mag 1 klant tegelijk in de winkel: even aanbellen bij de deur van de winkel als je naar binnen wilt en een mondkapje is verplicht.
  • We vragen je voor je naar binnen kan / gaat ook voor een gezondheidscheck (van het RIVM) en registratie, voor eventueel bron- en contactonderzoek. Dit kan eenvoudig met de QR-code die bij de entree / deur is opgehangen.

Verder om rekening mee te houden:

  • Een reservering voor het erf is voor maximaal 2 personen, met uitzondering van kinderen en personen van eenzelfde huishouden. Voor een bezoek aan de winkel geldt altijd een maximum van 1 klant.
  • De binnenruimtes op De Brinkhorst, zoals een dierenverblijf binnen, blijven gesloten. De winkel is open, voor 1 klant tegelijk.
  • Het toilet buiten mag wel open, binnen niet.
  • Bij een  looproute door een binnenruimte, die nodig is om een deel van het buitenterrein of de winkel te bereiken, is een mondkapje verplicht voor personen van 13 jaar en ouder.

Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Naast de basisregels voor iedereen, lees je meer informatie over sport en corona via deze link.

Volg onze website
De laatste informatie over onze accommodaties en de coronamaatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen. Volg ons ook via Facebook!

 

De Brinkhorst: een oase van rust
Natuurboerderij de Brinkhorst is een groene oase in de wijk Vathorst. Het is een ideale ontmoetingsplek voor jong en oud.

De Brinkhorst is een oude boerderij die verbouwd is met deels onzichtbare duurzame aanpassingen. Nu kan de boerderij nog jaren mee.

Onze kinderboerderij biedt onderdak aan boerderijdieren van diverse Nederlandse rassen. Deze dieren kun je zien en aaien in de knuffelweide. Elke werkdag worden onze dieren met liefde verzorgd door het groen- en klussenteam van Amerpoort. Amerpoort biedt op deze manier dagbesteding op Natuurboerderij de Brinkhorst.

Het erf en de stal kun je tijdens de openingstijden bezoeken, de rest van het terrein is openbaar wandelgebied. Dit wandelgebied laat zien hoe het landschap er heeft uitgezien voordat Vathorst gebouwd werd, toen alles nog boerenland was.

Op het erf kun je heerlijk buiten spelen. Er is heel veel ruimte zodat je kunt rondracen met iets uit ons wagenpark. Leef je lekker uit in de natuurspeelplaats met klimmen en klauteren en vies worden.

Heb je van het spelen lekkere trek en dorst gekregen? Bezoek ’t Brinkeltje. Hier is van alles te koop, van koffie, ijs tot cadeautjes.

Ontdek het zelf en doe je oudste kleren aan!

 

Lees meer….

kikker

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort

033 - 888 17 80

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag & zondag: 13:30 - 16:30