We zijn weer volledig open en je bent van harte welkom! Op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en in het weekend van 13.30 tot 17.30 uur .

Coronamaatregelen – per 25 september 2021
Zaterdag 25 september 2021 zijn de bestaande coronamaatregelen versoepeld: regels vervallen en er komen andere voor terug. Zo vervalt de verplichte 1,5 meter afstand houden en wordt in de horeca binnen een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht. Wij hebben alle regels voor je op een rijtje gezet op de speciale pagina ‘Laatste nieuws Coronamaatregelen’. Natuurlijk respecteer je tijdens je bezoek aan De Brinkhorst wel de geldende Basisiregels van het RIVM: was vaak en goed je handen, geef elkaar de ruimte; 1,5 meter blijft een veilige afstand, blijf thuis bij klachten en laat u direct testen en zorg voor voldoende frisse lucht.

Volg onze website
Een lokaal of ruimte huren kan weer, zonder beperkingen. Alle informatie over Huren en speciale Coronahuurvoorwaarden hebben we op deze speciale Huur-pagina gezet. Ook kinderfeestjes en de inloop van de BSO mogen weer. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. De laatste informatie over onze accommodaties en de coronamaatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen. Volg ons ook via Facebook of Instagram!

 

De Brinkhorst: een oase van rust
Natuurboerderij de Brinkhorst is een groene oase in de wijk Vathorst. Het is een ideale ontmoetingsplek voor jong en oud. De Brinkhorst is een oude boerderij die verbouwd is met deels onzichtbare duurzame aanpassingen. Nu kan de boerderij nog jaren mee.

Onze kinderboerderij biedt onderdak aan boerderijdieren van diverse Nederlandse rassen. Deze dieren kun je zien en aaien in de knuffelweide. Elke werkdag worden onze dieren met liefde verzorgd door het groen- en klussenteam van Amerpoort. Amerpoort biedt op deze manier dagbesteding op Natuurboerderij de Brinkhorst.

Het erf en de stal kun je tijdens de openingstijden bezoeken, de rest van het terrein is openbaar wandelgebied. Dit wandelgebied laat zien hoe het landschap er heeft uitgezien voordat Vathorst gebouwd werd, toen alles nog boerenland was. Op het erf kun je heerlijk buiten spelen. Er is heel veel ruimte zodat je kunt rondracen met iets uit ons wagenpark. Leef je lekker uit in de natuurspeelplaats met klimmen en klauteren en vies worden. Heb je van het spelen lekkere trek en dorst gekregen? Bezoek ’t Brinkeltje. Hier is van alles te koop, van koffie, ijs tot cadeautjes.

Ontdek De Brinkhorst zelf en doe je oudste kleren aan!

 

Lees meer….

kikker

Neem contact op

Waar mogen wij je over bellen of mailen?

Locatiegegevens

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort

033 - 888 17 80

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag & zondag: 13:30 - 16:30