Vandaag | 18/05/2021 | Gesloten

Op maandag 14 december 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Eén van die maatregelen is dat natuur- en kinderboerderijen moesten sluiten. Wij dus ook, inclusief ons winkeltje. Terwijl onze kippen overheerlijke eitjes leggen en de honing en pindakaas gereed staan. Evenals het vrolijke speelgoed en de unieke kadootjes voor groot en klein. Wij willen graag van jou weten of een webwinkel een optie voor je is? Vertel het ons via deze peiling..

Natuurboerderij De Brinkhorst gesloten
Vanaf dinsdag 15 december 2020 is Natuurboerderij De Brinkhorst gesloten. Alle activiteiten stoppen en de deuren gaan tot nader order dicht. Natuurlijk blijven wij in de tussentijd goed voor onze dieren en voor het land zorgen.

Volg onze website
De laatste informatie over onze accommodaties en de coronamaatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen. Volg ons ook via Facebook!

Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

De Brinkhorst: een oase van rust
Natuurboerderij de Brinkhorst is een groene oase in de wijk Vathorst. Het is een ideale ontmoetingsplek voor jong en oud.

De Brinkhorst is een oude boerderij die verbouwd is met deels onzichtbare duurzame aanpassingen. Nu kan de boerderij nog jaren mee.

Onze kinderboerderij biedt onderdak aan boerderijdieren van diverse Nederlandse rassen. Deze dieren kun je zien en aaien in de knuffelweide. Elke werkdag worden onze dieren met liefde verzorgd door het groen- en klussenteam van Amerpoort. Amerpoort biedt op deze manier dagbesteding op Natuurboerderij de Brinkhorst.

Het erf en de stal kun je tijdens de openingstijden bezoeken, de rest van het terrein is openbaar wandelgebied. Dit wandelgebied laat zien hoe het landschap er heeft uitgezien voordat Vathorst gebouwd werd, toen alles nog boerenland was.

Op het erf kun je heerlijk buiten spelen. Er is heel veel ruimte zodat je kunt rondracen met iets uit ons wagenpark. Leef je lekker uit in de natuurspeelplaats met klimmen en klauteren en vies worden.

Heb je van het spelen lekkere trek en dorst gekregen? Bezoek ’t Brinkeltje. Hier is van alles te koop, van koffie, ijs tot cadeautjes.

Ontdek het zelf en doe je oudste kleren aan!

 

Lees meer….

kikker

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort

033 - 888 17 80

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag & zondag: 13:30 - 16:30