Dieren aaien, buiten spelen en nog veel meer…

Wij zijn open! Dinsdag t/m vrijdag ben je van harte welkom tussen 10.00-17.00 uur en in het weekend van 13.30-17.30 uur. Er gelden wel een aantal regels :

  • Grote groepen (o.a. BSO en kinderfeestjes) zijn helaas nog niet toegestaan
  • Wij nemen het advies van de overheid over om in publieke binnenruimtes een (niet-medisch) mondkapje te dragen
  • Verder zijn er mogelijkheden en ook beperkingen m.b.t. het gebruik van spelmateriaal, toiletten en verhuur.

Lees meer….

Wij rekenen erop dat onze bezoekers alle maatregelen, aangepaste huisregels en aanwijzingen van onze medewerkers (blijven) opvolgen.
Ook het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Natuurboerderij de Brinkhorst is een groene oase in de wijk Vathorst. Het is een ideale ontmoetingsplek voor jong en oud.

De Brinkhorst is een oude boerderij die verbouwd is met deels onzichtbare duurzame aanpassingen. Nu kan de boerderij nog jaren mee.

Onze kinderboerderij biedt onderdak aan boerderijdieren van diverse Nederlandse rassen. Deze dieren kun je zien en aaien in de knuffelweide. Elke werkdag worden onze dieren met liefde verzorgd door het groen- en klussenteam van Amerpoort. Amerpoort biedt op deze manier dagbesteding op Natuurboerderij de Brinkhorst.

Het erf en de stal kun je tijdens de openingstijden bezoeken, de rest van het terrein is openbaar wandelgebied. Dit wandelgebied laat zien hoe het landschap er heeft uitgezien voordat Vathorst gebouwd werd, toen alles nog boerenland was.

Op het erf kun je heerlijk buiten spelen. Er is heel veel ruimte zodat je kunt rondracen met iets uit ons wagenpark. Leef je lekker uit in de natuurspeelplaats met klimmen en klauteren en vies worden.

Heb je van het spelen lekkere trek en dorst gekregen? Bezoek ’t Brinkeltje. Hier is van alles te koop, van koffie, ijs tot cadeautjes.

Ontdek het zelf en doe je oudste kleren aan!

kikker

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort

033 - 888 17 80

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag & zondag: 13:30 - 16:30