Aquasport 50 fit

Aquasport 50 fit is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie, omdat spieren en gewrichten niet overbelast raken. Doordat je 40 procent meer calorieën verbruikt, is het ook nog eens goed voor wie wil afvallen. Steeds meer mensen doen dan ook mee met aquasport 50 fit: als training of als vorm van revalidatie.

Onder begeleiding van een ervaren instructeur doe je diverse oefeningen in het water die verschillende spiergroepen trainen en versterken. Zo besteden we aandacht aan buik, benen, billen, rug, schouders en armen. Tijdens aquasport 50 fit activeer je je spieren op een unieke manier: je draagt een wetbelt, die ervoor zorgt dat je beter kunt blijven drijven. De wetbelt houdt je in een verticale positie; zo kun je de oefeningen op de juiste manier uitoefenen, terwijl je hoofd boven water blijft.

Omdat je in het water sport zijn de risico’s op overbelasting van je spieren, gewrichten en pezen minimaal. Een ander voordeel is dat de hart-, long- en vaatfuncties sterker worden verbeterd met bewegen in het water dan met andere sporten.

Wat je verder nog wilt weten

DONDERDAG 31 AUGUSTUS IS ER GEEN 50 FIT

  • elke donderdagochtend 10.00-10.30 uur
  • een les van 30 minuten
  • gebruik van wetbelt en ander lesmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

 

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06