Klimbos

Bij Klimbos Zeist kun je voor een scherp tarief klimmen. Ons parcours bestaat uit twee uitdagende routes, met 22 klimelementen en 4 ziplines! Hoog in de bomen hangt een speelnet met gigantische ballen. En speciaal voor de kleintjes onder ons is er een laagteparcours. Minimale lengte is 1.30 m

Bij Klimbos Zeist kun je voor een scherp tarief klimmen. Ons parcours bestaat uit twee uitdagende routes. Je krijgt een gordel en haakt aan ons continue zekersysteem. Verleg je eigen grenzen en kom bij ons in de bomen lekker buiten actief zijn. Behalve twee leuke parcoursen, hebben we in ons klimbos ook een fantastisch speelnet waarin je met grote ballen nog even heerlijk door kunt spelen.

Wil je meteen reserveren? Bestel HIER je tickets!

Spelen

Ook aan de kleintjes is gedacht. Zij kunnen heerlijk spelen op het laagparcours, de glijbanenheuvel, het springkussen en het speelhuis.

Klimmen en zwemmen

Het klimbos ligt op de ligweide van zwembad Dijnselburg. Dus combineer het klimmen met een plons in het zwembad en je bent een hele dag lekker actief bezig.

Wil je reserveren? Bestel HIER je tickets!

Groepen

Het parcours is geschikt voor jong en oud. Groepen zijn ook van harte welkom voor klimmen in het parcours en spelen in het net. Voor grote groepen kunnen we op maat een arrangement maken met verschillende activiteiten. Heb je interesse, neem dan contact met ons op!

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06