Klimbos

Bij Klimbos Zeist kun je voor een scherp tarief klimmen. Ons parcours bestaat uit twee uitdagende routes, met 22 klimelementen en 4 ziplines! Hoog in de bomen hangt een speelnet met gigantische ballen. En speciaal voor de kleintjes onder ons is er een laagteparcours.

Bij Klimbos Zeist kun je voor een scherp tarief klimmen. Ons parcours bestaat uit twee uitdagende routes. Je krijgt een gordel en haakt aan ons continue zekersysteem. Verleg je eigen grenzen en kom bij ons in de bomen lekker buiten actief zijn. Behalve twee leuke parcoursen, hebben we in ons klimbos ook een fantastisch speelnet waarin je met grote ballen nog even heerlijk door kunt spelen.

Wil je meteen reserveren? Bestel HIER je tickets!

Spelen

Ook aan de kleintjes is gedacht. Zij kunnen heerlijk spelen op het laagparcours, de glijbanenheuvel, het springkussen en het speelhuis.

Klimmen en zwemmen

Het klimbos ligt op de ligweide van zwembad Dijnselburg. Dus combineer het klimmen met een plons in het zwembad en je bent een hele dag lekker actief bezig.

Kinderfeestjes

Nergens in Nederland kun je voor zo’n scherp tarief klimmen dus ons klimbos is ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes. We hebben vier soorten kinderfeestjes, dus voor ieder wat wils!

  • Kinderfeestje Cupcake (2 uur): Je wordt ontvangen aan je eigen verjaardagstafel en begint met wat lekkers waarbij de jarige in het middelpunt staat. Vervolgens ga je lekker klimmen en na afloop sluiten we je verjaardag af met een heerlijk waterijsje!
  • Kinderfeestje Fun (2,5 uur): Je wordt ontvangen aan je eigen verjaardagstafel en begint met wat lekkers waarbij de jarige in het middelpunt staat. Vervolgens ga je lekker klimmen. Als jullie uitgeput en trots op je eigen prestaties klaar zijn met klimmen kom je weer terug in het restaurant waar voor jou en je vriendjes frietjes en een snack klaar staan. We eindigen jouw kinderfeestje met een lekker waterijsje.
  • Kinderfeestje Supergezond (2,5 uur): Je wordt ontvangen aan je eigen verjaardagstafel en begint met een lekker gezonds waarbij de jarige in het middelpunt staat. Vervolgens ga je lekker klimmen. Als jullie uitgeklommen en uitgespeeld zijn, staat voor jou en je vriendjes heerlijke wraps klaar. We eindigen jouw feest met een waterijsje.
  • Kinderfeestje Super Sport (4,5 uur): Bij dit kinderfeestje ga je klimmen én zwemmen. Je beslist zelf of je eerst wilt klimmen of eerst gaat zwemmen (afhankelijk van openingstijden). Tijdens jouw feestje krijg je je eigen verjaardagstafel met wat lekkers waarbij de jarige in het middelpunt staat. Tussen de activiteiten door ga je met je vriendjes lekker friet en een snack eten . We eindigen jouw feestje met een lekker waterijsje.

Wil je meteen reserveren? Bestel HIER je tickets!

Groepen

Het parcours is geschikt voor jong en oud. Groepen zijn ook van harte welkom voor klimmen in het parcours en spelen in het net. Voor grote groepen kunnen we op maat een arrangement maken met verschillende activiteiten. Heb je interesse, neem dan contact met ons op!

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06