Ik zwem & wen

Baby

VOOR WIE ZIJN DEZE LESSEN?

De IK ZWEM & WEN lessen zijn speciaal gericht op kinderen vanaf 6 maanden tot ze zelf kunnen lopen. Dat is rond de 1 tot 1,5 jaar. De kleintjes hebben de hulp van de ouder / verzorger nog echt nodig, dus die gaat mee het water in.

Wat kan je van deze lessen verwachten?

De IK ZWEM & WEN lessen staan in teken van het gewend raken met water. Zo leert jouw kleine aan het water wennen door verschillende oefeningen uit te voeren, waarbij jij ondersteuning geeft. Hierbij worden alle oefeningen 1-op-1 uitgevoerd.

Je zal ontdekken dat jouw kind natuurlijke reflexen heeft wanneer hij of zij in aanraking komt met water. Natuurlijk worden de oefeningen in baby-stapjes opgebouwd. Zo leren we jullie eerst aan het water te wennen door samen te douchen, bewegen jullie samen door het water, oefenen jullie onder water te trappelen en gaan jullie gezamenlijk kopje onder.

HET DOEL VAN DEZE LESSEN?

Bij IK ZWEM & WEN deel je elke week samen met je kind een bijzonder moment en raken jullie samen vertrouwd met water. Na deze fase heb je de basisvaardigheden om te drijven en draaien, onder water te gaan en weer boven te komen.

BEGELEIDING

Gedurende deze lessen zullen er altijd professionele zwemdocenten aanwezig zijn. Met jaren aan ervaring, geduld, expertise en plezier maken zij jou en je kind wegwijs in het water.

ERVARINGEN

Benieuwd naar de ervaringen van anderen bij IK ZWEM & WEN?

Ontspannen sfeer en goede interactie

Interview met de moeder over Fenna (net 1 jaar)

Met onze oudste dochter zwemmen we ook. Zij vond het in het begin heel spannend, maar springt nu gewoon het water in en gaat elke week met plezier naar de les. Haar zusje Fenna hield van het begin af aan al van water en van in bad gaan. Ik hoop dat dat zo blijft en ze het niet eng vindt om in het zwembad kopje onder te gaan.

De sfeer is ontspannen. Enthousiast inspireert de zwemjuf de groep, ze zingt liedjes en alle kindjes doen leuk mee. Ze weet de groep goed mee te krijgen. Als iemand iets eng vindt is dat helemaal niet erg, want alle kinderen zitten in hetzelfde schuitje. Ze hebben een goede interactie. We gaan er elke week met veel plezier naartoe.

‘Het is gezellig samen wat leuks te ondernemen en vertrouwd te raken met het water’

Het is superfijn om met zijn tweeën wat leuks te ondernemen. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen niet bang zijn voor water en dat we het gezellig hebben samen. De oefeningen en spelletjes zijn geweldig om met elkaar te doen.

Lees hier hoe anderen de IK ZWEM lessen hebben beleefd.

BOEK EEN PROEFLES!

Ontdekken of dit iets voor jou en de kleine is? Meld je hieronder aan voor een proefles.

VERRASSING!

Doe jij mee aan de IK ZWEM & WEN lessen en heb jij een geldige leskaart? Dan ontvang je ergens tijdens de lessen van deze fase een unieke herbruikbare zwemluier met Vinnie & Octi!

Samen wennen aan het water!

Kwartaalkaart IK ZWEM / 3 maanden geldig