Out2Enjoy

Vandaag | 23/09/2023 | Vanaf 10 september gesloten

Onze midgetgolfbaan en het terras van Out2Enjoy Drinks zijn vanaf 8 juli t/m 8 september open. De locatie is weersafhankelijk en soms verhuurd, check daarom altijd eerst de site voordat je van huis vertrekt.

Enjoy Out2Enjoy:
Wil je (even) ontsnappen uit de alledaagse drukte? Kom dan naar Out2Enjoy, midden in de bossen met veel speelruimte voor de kinderen.

Enjoy Food & Drinks:
Geniet van iets lekkers op ons sfeervolle strand of terras en bij iets minder weer is binnen ook buiten. Wij serveren heerlijke koffie met diverse lekkernijen, & ijsjes . Out2Enjoy is een perfecte plaats om even lekker bij te komen..

Enjoy Midgetgolf:
Daag je vrienden, familie, collega’s uit op onze vernieuwde 18-holes baan. Er zijn 18 wedstrijdbanen, een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte ‘swing’ speel je zo een ‘hole-in-one’. Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? Op ons gezellige terras van Enjoy Food&Drinks kan je terecht voor een lekker drankje met wat lekkers of een ijsje. Kosten midgetgolf € 7,00 per persoon

Reserveren -> neem even contact met ons op
Wil je voor een groep boven de 20 personen op afwijkende tijden reserveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Openingstijden

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02