Out2Enjoy

Vandaag | 28/02/2021 | Gesloten

Morgen | 01/03/2021 | Gesloten

Overmorgen | 02/03/2021 | Gesloten

Out2Enjoy is open tot maandag 14 september, vanaf 31 augustus  zijn we alleen open op woensdag t/m zondag. Donderdag 10 september gesloten

Vanaf 1 juni 2020 zijn wij weer beperkt open! Dat is goed nieuws en heel fijn. In deze 1ste fase is er een beperkt aanbod. We gaan open met de midgetgolf (alleen op reservering) en het buitenterras van Out2Enjoy. Lees meer….

 

Ook het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Enjoy Out2Enjoy:
Wil je (even) ontsnappen uit de alledaagse drukte? Kom dan naar Out2Enjoy, midden in de bossen met veel speelruimte voor de kinderen.

Enjoy Food & Drinks:
Geniet van iets lekkers op ons sfeervolle strand of terras en bij iets minder weer is binnen ook buiten. Wij serveren heerlijke koffie met diverse lekkernijen, toffe tosti’s en diverse snacks. Ook bieden wij cook it yourself barbecues aan. Out2Enjoy Food & Drinks is een perfecte plaats om even lekker bij te komen..

Enjoy Midgetgolf:
Daag je vrienden, familie, collega’s uit op onze vernieuwde 18-holes baan. Er zijn 18 wedstrijdbanen, een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte ‘swing’ en een goede ‘putt’ speel je zo een ‘hole-in-one’. Om te kunnen spelen is reserveren verplicht! Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? In het gezellige Enjoy Food&Drinks kunt u terecht voor een lekker drankje of hapje.

Enjoy Openluchttheater033 -> iedere zondag kindervoorstellingen
Proef de sfeer van ons prachtige openluchttheater tijdens muziek-, bioscoop-, theater- en kindervoorstellingen.

Arrangementen -> neem even contact met ons op
Laat ons je wensen weten en wij maken een arrangement op maat.

Reserveren -> neem even contact met ons op
Wil je voor een groep of op afwijkende tijden reserveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Openingstijden

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02