Out2Enjoy

Gesloten

De midgetgolf en de horeca zijn gesloten vanaf 7 september. Tot april 2020 gaan we alleen open voor groepen vanaf 20 personen.

Enjoy Out2Enjoy
Wil je (even) ontsnappen uit de alledaagse drukte? Kom dan naar Out2Enjoy, midden in de bossen met veel speelruimte voor de kinderen.

Enjoy Food & Drinks
Geniet van iets lekkers op ons sfeervolle strand of terras en bij iets minder weer is binnen ook buiten. Wij serveren heerlijke koffie met diverse lekkernijen, toffe tosti’s en diverse snacks. Ook bieden wij cook it yourself barbecues aan. Out2Enjoy Food & Drinks is een perfecte plaats om even lekker bij te komen..

Enjoy Midgetgolf
Daag je vrienden, familie, collega’s uit op onze vernieuwde 18-holes baan. Er zijn 18 wedstrijdbanen, een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte ‘swing’ en een goede ‘putt’ speel je zo een ‘hole-in-one’. Natuurlijk kun je ook zonder te reserveren komen spelen! Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? In het gezellige Enjoy Food&Drinks kunt u terecht voor een lekker drankje of hapje.

Enjoy Openluchttheater033
Proef de sfeer van ons prachtige openluchttheater tijdens muziek-, bioscoop-, theater- en kindervoorstellingen. Extra: Dit seizoen biedt je kaartje voor het Openluchttheater ook éénmalig toegang tot het Bosbad op een dag naar keuze in dit seizoen.

Arrangementen
Laat ons je wensen weten en wij maken een arrangement op maat.

Reserveren
Wil je voor een groep of op afwijkende tijden reserveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Openingstijden

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02