Out2Enjoy

Vandaag | 10/05/2021 | Maandag gesloten

Morgen | 11/05/2021 | Dinsdag gesloten

Overmorgen | 12/05/2021 | Woensdag open van 11.00 tot 17.00 uur

Vanaf april (2021) is onze Midgetgolfbaan weer open. Een geweldig uitje, heerlijk in de frisse buitenlucht (en geheel coronaproof). Ga jij de uitdagende 18-holes aan. Reserveer nu je plekje, op de site van Out2Enjoy! Gebruik deze link of de blauwe button, bovenaan de pagina. Uitgespeeld? Het terras van Out2Enjoy food&drinks is van woensdag t/m zondag weer open van 12.00 tot 17.00 uur.

Bij heel slecht weer, zijn we dicht. Check dus altijd de website, voor je van huis gaat. Lees meer….

 

Ook het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Enjoy Out2Enjoy:
Wil je (even) ontsnappen uit de alledaagse drukte? Kom dan naar Out2Enjoy, midden in de bossen met veel speelruimte voor de kinderen.

Enjoy Food & Drinks:
Geniet van iets lekkers op ons sfeervolle strand of terras en bij iets minder weer is binnen ook buiten. Wij serveren heerlijke koffie met diverse lekkernijen, toffe tosti’s en diverse snacks. Ook bieden wij cook it yourself barbecues aan. Out2Enjoy Food & Drinks is een perfecte plaats om even lekker bij te komen..

Enjoy Midgetgolf:
Daag je vrienden, familie, collega’s uit op onze vernieuwde 18-holes baan. Er zijn 18 wedstrijdbanen, een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte ‘swing’ en een goede ‘putt’ speel je zo een ‘hole-in-one’. Om te kunnen spelen is reserveren verplicht! Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? In het gezellige Enjoy Food&Drinks kunt u terecht voor een lekker drankje of hapje.

Enjoy Openluchttheater033 -> iedere zondag kindervoorstellingen
Proef de sfeer van ons prachtige openluchttheater tijdens muziek-, bioscoop-, theater- en kindervoorstellingen.

Arrangementen -> neem even contact met ons op
Laat ons je wensen weten en wij maken een arrangement op maat.

Reserveren -> neem even contact met ons op
Wil je voor een groep of op afwijkende tijden reserveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Openingstijden

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02