Out2Enjoy

Vandaag | 19/06/2024 | Gesloten

In het seizoen 2024 zijn Bosbad Amersfoort en Out2Enjoy één geheel. Op deze prachtige locatie in de bossen van Birkhoven, kun je lekker zwemmen en recreëren, genieten op het sfeervolle terras en midgetgolfen op de 18-holes midgetgolf-bosbaan.

Vanaf 1 juni zijn ons gezellige terras en de midgetgolfbaan weer open Vanaf 6 juli dagelijks tot die tijd heel beperkt. De locatie is weersafhankelijk en soms verhuurd, check daarom altijd eerst de Bosbad-site voordat je van huis vertrekt.

Zwemmen in Bosbad Amersfoort
Zoals je mogelijk al in de krant of op de socials hebt gelezen, zijn er op dit moment werkzaamheden aan de gang in het Bosbad. Deze zijn nog niet afgerond. Waar het Bosbad normaal gesproken (bij goed weer) rond half mei open gaat, kunnen we nog niet met zekerheid zeggen wanneer we open kunnen. Het is door deze werkzaamheden dit jaar helaas later. We houden je via de website en onze Facebookpagina op de hoogte zodra we hier nieuws over hebben. Ga verder op de Bosbad-site….

Food & Drinks
Kom genieten op ons sfeervolle buitenterras. Wij serveren heerlijke koffie met diverse lekkernijen, toffe tosti’s en diverse snacks. Food & Drinks is een perfecte plaats om even lekker bij te komen, in de heerlijke boslucht. Vanaf het bospad loop je via het zijhek makkelijk naar het terras. Wandelen en fietsen maakt dorstig en hongerig en daar kunnen wij wat aan doen. Speciaal voor de hond hebben we een ‘hondenbar’ waar je viervoeter ook z’n dorst kan lessen. Ga verder op de Bosbad-site….

Midgetgolf
Daag jezelf uit op onze 18-holes bosbaan. Er zijn 18 wedstrijdbanen, een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte ‘swing’ en een goede ‘putt’ speel je zo een ‘hole-in-one’. Natuurlijk kun je ook zonder te reserveren komen spelen! Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? Op het gezellige terras kun je terecht voor een lekker drankje of hapje. Kosten voor een ronde midgetgolf zijn € 8,00 per persoon, en dit is inclusief clubs, ballen en scorekaart. Wil je komen midgetgolfen met een groep boven de 20 personen tijdens onze reguliere openingstijden of op afwijkende tijden neem dan contact met ons op. Dan kijken we naar de mogelijkheden! Ga verder op de Bosbad-site….

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02