Out2Enjoy

Vandaag | 06/12/2021 | Gesloten

Morgen | 07/12/2021 | Gesloten

Overmorgen | 08/12/2021 | Gesloten

Vanaf zaterdag 5 juni t/m Zondag 12 september 2021 is onze Midgetgolfbaan geopend. Een gezellig uitje, heerlijk in de frisse buitenlucht (en geheel coronaproof). Ga jij de uitdagende 18-holes aan. Reserveer nu je plekje!  Uitgespeeld? Het terras van Out2Enjoy Food & Drinks is, net als de Midgetgolfbaan open van 5 juni tot 12 september.  De locatie is weersafhankelijk & soms verhuurd!  Check dus altijd de website, voor je van huis gaat. Zaterdag 28 en zondag 29 augustus is Out2Enjoy gesloten i.v.m. verhuur Lees meer….

De voorstellingen zijn begonnen! Welkom in Openluchttheater Amersfoort…
Proef de sfeer van ons prachtige openluchttheater tijdens muziek-, bioscoop-, theater- en kindervoorstellingen. We hebben een geweldig programma in 2021 met voorstellingen op de zondagen én  en ook op de woensdagen. De 1ste is op 6 juni 2021: Marianne van Houten met de voorstelling ‘Coco kan het!’ . Ga snel naar de speciale Theaterpagina voor informatie en kaartverkoop!

CoronaNieuws
Het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Enjoy Out2Enjoy:
Wil je (even) ontsnappen uit de alledaagse drukte? Kom dan naar Out2Enjoy, midden in de bossen met veel speelruimte voor de kinderen.

Enjoy Food & Drinks:
Geniet van iets lekkers op ons sfeervolle strand of terras en bij iets minder weer is binnen ook buiten. Wij serveren heerlijke koffie met diverse lekkernijen, toffe tosti’s en diverse snacks. Ook bieden wij cook it yourself barbecues aan. Out2Enjoy Food & Drinks is een perfecte plaats om even lekker bij te komen..

Enjoy Midgetgolf:
Daag je vrienden, familie, collega’s uit op onze vernieuwde 18-holes baan. Er zijn 18 wedstrijdbanen, een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte ‘swing’ en een goede ‘putt’ speel je zo een ‘hole-in-one’. Om te kunnen spelen is reserveren verplicht! Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? In het gezellige Enjoy Food&Drinks kunt u terecht voor een lekker drankje of hapje.

Arrangementen -> neem even contact met ons op
Laat ons je wensen weten en wij maken een arrangement op maat.

Reserveren -> neem even contact met ons op
Wil je voor een groep of op afwijkende tijden reserveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Openingstijden

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02